Kilo Verdiren Yöntemler!

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kilo sorunundan kurtulmak, hayatınızda bazı şeyleri değiştirmekle başlıyor. Birkaç alışkanlığınızı değiştirirseniz, kilo vermek sizin için dert olmayacaktır.

1DA6C8D7B7C2ADA8CFF356BD13DB2F.jpg

Kilo almamak için, özellikle akşam yemeğini yedikten sonra uyumayın. Mümkün olduğunca akşam altıdan sonra meyve hariç bir şey yemeyin. Gece atıştırmalarından kurtulun.

Günde 3 öğün süt için. Yapılan araştırmalar, süt içen kadınların, içmeyenlere oranla %70 fazla yağ yakıyor.

Kremayı kesin! İçinde krema olan her şeyden uzak durun. Kremalı bisküvi, kremalı çorba gibi ürünleri tüketmeyin.

Diyet içecekler tahmin ettiğiniz kadar masum değildir. İçinde yapay tatlandırıcı bulunur. Onlar yerine doğal meyvelerin sularını sıkıp içmeyi tercih edin.

Arada bir mayonuzu giyerek ayna karşısına geçin. Bu size daha fazla egzersiz yapmak için ivme kazandırır.

Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Uyuduğunuz gece boyunca ****bolizmanız yavaşlar. Tekrar eski haline dönmesine yardımcı olan ise kahvaltı etmektir. Kahvaltı yapanlar, yapmayanlara oranla daha fazla kalori yakar.

Sofrada yemek yeme alışkanlığı edinin. Ayakta veya televizyon karşısında yediğinizde, doyduğunuzu anlamazsınız.

Yemek yedikten 1-2 saat sonra acıkıyorsanız, atıştırmak için meyve yiyin. Meyve, bir sonraki öğüne kadar tok durmanızı sağlayacaktır.

Çocuklarla aranızı iyi tutun. Yakınlarınızın çocuklarını eve konuk edin. Onunla oyun oynayın. Bu hem daha fazla kalori yakmanızı sağlar, hem de duygusal açıdan tatmin edicidir.

Vücudunuzu iyi tanıyın. Hangi besinlerin ****bolizmanızı yavaşlattığını, hangilerinin hızlandırdığını bilin. Yeme sistemini buna göre ayarlamak, sizi gereksiz kilo almaktan kurtaracaktır.

Hırs yapın! Çok beğendiğiniz bir elbisenin bir beden küçüğünü alın. Görebileceğiniz bir yere asın. Kendinize bu elbisenin içine gireceğinize dair söz verin.

Açlık hissettiğinizde meşgul olmanızı sağlayacak bir şeylerle ilgilenin. Hobiler edinin. Kendinizi işe verin. Böylece yemek aklınıza gelmez!

Alıntıdır!

RAVA

Daimi Üye
Tepki
687
BENDE HIRS YAPTIM SIKI DİYETTEYİM.KESİN BU DEFA 50 KG LIK ÇITIR OLCAM.HAA GAYRET SON 5-6 KG :D

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
İnşallah canım.

Bende 55 kg. yum; ama herkes bu halimden memnun. Bana da zayıflık yakışmıo:dusun:

G

guzelcem

Misafir
:cak::uzgun::kizdimama:Ah istediğim kiloaya gelsem nelerimi vernezdim:uzgun: inşaallah zayıflarım hele doğum sonrası kilolarım var en az 15 kilo vermem lazım şu an 73 kiloyum:uzgun::ayna: istediğim kilo 60 olması lazım inşaallah birgün olur:dusun:emeğine sağlık canısı.

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Umarım olursun canım. İnanmak başarmanın yarısıdır demişler. Kendini inandırırsan kilo vermeye muhakkak başarırsın:eek:

G

guzelcem

Misafir
Haklısın arınacım ben kafaya koyarsam muhakkak başarılı olıurum azim ve cesaret başarının anahtarıdır. hamileliğimde inan ehilyet kursuna gitdim başarıyla sınavımıda kazandım aldım kendi emeğimle ahşap ve dikiş kursunuda başarıyla bitirdim, inşaallah kilo vermemde başarıyla bitiririm.....

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
İnşallah canımcım:eek:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
kızlar basarabılırız bakın 23 kg verdım ben ve cok ınceldım
azım ıstek sebat saglıklı beslenme aktıf hareketler sonuc ıstedıgnız vucud:eek:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Essem zaten azmine hayranım canım:eek:

civan arda

Daimi Üye
Tepki
261
Bende 59 kiloyum ama 55 olmam lazım koşo bandında yürüyorum ve dikkatli yemek yiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar