Kim Kardashian'ın gelinliği

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Düğün California Eyaleti’ne bağlı Santa Barbara yakınlarındaki Montecito Kasabası’nda bulunan bir malikânede gerçekleşti. düğüne, sinema ve müzik dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Çiftin düğününe 440 kişi katıldı. Davetiler arasında Eva Longoria, Lindsay Lohan ve Arvil Lavin gibi pek çok ünlü isim de yer aldı. Gelinliğin tasarımcısı Vera Wang, Kardashian kız kardeşlerin reality show programlarının yapımcısı Ryan Seacrest da düğünün önemli isimlerindendi.

Kardashian'ın fildişi renginde, kabarık etekli, dantel bir gelinlik giydiği ve davet boyunca gelinlik hariç 2 kıyafet değiştirdiği belirtiliyor.

Damat Humphries de, beyaz simokin ceketiyle başladığı düğünü siyah ceketle tamamladı.

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
2eeail0.jpg

b131418944714410391.jpg

tumblrlqaqeg5gua1qj8hrx.jpg

tumblrlqaqk2xjm21qj8hrx.jpg

tumblrlqargfj4du1qj8hrx.jpg

tumblrlqarnwisax1qj8hrx.jpg

tumblrlqarnwisax1qj8hrx.jpg

diğer resimler 2ci ve 3cü sayfada

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Burda değişik 3 tarzda gelinlik var :acep: Ne gerek vardı acaba 3 gelinliğe :sila:

İlk gelinlik şahane.Çok beğendim.

teşekkürler canım çok merak ediyordum bunu.

Aaaaaa olur mu canım , giymezse eksik kalırdı :D

Pahalı gelinlikler olduğu zaten biliniyor, kaliteli de ama çok da özel gelmedi bana. Seçtiği tarzda yine - tabiki seksapelitesini ortaya çıkarmış , bir gelin için fazla seksapel buldum.

Teşekkürler Okycim :lilav:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501

Pahalı gelinlikler olduğu zaten biliniyor, kaliteli de ama çok da özel gelmedi bana. Seçtiği tarzda yine - tabiki seksapelitesini ortaya çıkarmış , bir gelin için fazla seksapel buldum.

orasıda doğru :hihi:

pahalı ve kaliteli bir gelinlik için fazlasıyla sade.Öyle çok şaşalı biyeri yok ama dediğim gibi ilk gelinlik hoşuma gitti benim.Düşününce o parayı edermi bilmiyorum tabi.Benim gelinliğim bile daha özenliydi.Parlak taşlar falan...Tabi bukadar sexüüü değildi :hihi:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.810
Heyyyyt be bulmuşsun valla -alkis aaa süpermiş falan diyemicem sıradan bir gelinlik gibi gözüküyor :durbun: öyle çok yorum yapılabilecek bir gelinlik gibi gelmedi bana...

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Heyyyyt be bulmuşsun valla -alkis aaa süpermiş falan diyemicem sıradan bir gelinlik gibi gözüküyor :durbun: öyle çok yorum yapılabilecek bir gelinlik gibi gelmedi bana...

buldum valla:).aynen ben dha güzel gelinliklee bekliyordum. çok özel gelmedi banda.

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396

aaynen bir özelliği yok. gayet herkesde görülen bir gelinlik pardon gelinlikler.:deli:

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
ee biraz sıkmış sanırım. kimdeki o popoda pek haşmetlidir. adam dayanamamış işte:1::1::deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar