Kim nasıl geldi ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeynepnehir

Daimi Üye
Tepki
1.028
merhaba arkadaşlar :) herkesin elbetki bu siteye üye olmasının bi nedeni vardır. elbet yolunuzu kesiştiren bişey olmuştur. Mesela ben googleye çok dertli olduğum bi gün dertleşme siteleri yazdım tesadüfen buradaki dert ortağım bölümünü buldum ve üye oldum :) çokta mutluyum çok iyi insanlarla karşılaştım iyiki varsınız :ask: Peki siz nasıl geldiniz canlar :huhuu:

OP
zeynepnehir

zeynepnehir

Daimi Üye
Tepki
1.028
gerçekten çok sıcak kanlı insanlar var burda hiç yabancılık çekmiyosun :) geçmiş olsun bu arada canım şimdi nasıl durumun bebeğin warmı :(

OP
zeynepnehir

zeynepnehir

Daimi Üye
Tepki
1.028
Malesef yok :( uzgunum ama elimden gelen bisey yok. Rabbim vermedikten sonra ne fayda.Ben duami ediyorum,param oldukca tedaviye gidiyorum.Gerisi nasip artik.

anlıyorum canım allah şifa wersin :( ama umudunu kaybetme benim amcamla yengeminde olmuyordu 12 13 senedir tüp bebek denediler tutmadı bi türlü ama bak şimdi yengem hamile son denemeleri tuttu çok şükür sabret we allaha tewekkül et elbetki hayırlısını werecektir allah..

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
bende görmediğimi söyledim ? defalarca dile getirmeye gerek yok yayınlandı yazıcanıza cevap verebilirdiniz yada en kötü kaldırılır zaten sorum polemik yapmaya gerek yok

polemikmi:bayil:hiç işim olmaz canım
hem bunda alınacak bişey yok ki,sadece böyle bir konu açılmıştı dedik:tskler:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar