Kime yalan söylerken terlersiniz?

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Kime yalan söylerken terlersiniz?

attachment.php

Yalan söylemek kimilerimiz için nefes almak kadar kolayken, kimilerimiz içinse bir o kadar zor. Bazen bu durum kime yalan söylediğine göre de değişir. Kimilerimiz sadece belli başlı insanlara bir türlü yalan söyleyemez. Peki ya siz kime karşı yalan söylemeyi beceremiyorsunuz farkında mısınız? Buyurun bu sorunun cevabını size testimiz söylesin.

Ekli dosyalar

• Test_2540.jpg
    Test_2540.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 47
H

Hera

Misafir
Test görünmedi bende lakin yalan söylemek zorunda kalmıyorum hiç çok çok önceleri küçükken söylemişimdir şimdi onu düşündümde mutlu oldum baya bir çünkü yalan mutlak ortaya çıkar saklı kalmıyo o yüzden söyle rahatlayı uyguladım ben -ciko kırmadan incitmeden

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Result_9190.jpg

Patrona
Eee tabi kolay değil patrona yalan söylemek. Zira o sizin gibi kaç kişiyle çalışmış, kaç kişinin nasıl yalan söylediğini, neden yalan söylediğini ve ne zaman yalan söylediğini sizden daha iyi biliyor. Bir sürü insan tanıyor. Size bunu çaktırmaz ama kendine göre, söylenen yalanları anlama yolları mutlaka vardır. Siz de bunun farkındasınız, yalan söylemek zorunda kaldığınızda bırakın terlemeyi tir tir titriyorsunuz.

:dill::dill::dill::dill::dill::dill:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Result_9189.jpg

Arkadaşlarınıza

Dostlarınız zaten sizin ne zaman ne yapacağınızdan, neye nasıl tepki vereceğinizden eminler. Sizi, kendilerini tanıdıkları kadar tanıyorlar. A yerine B diyor olduğunuzdan zaten eminler. Aslına bakarsanız zaten onlara yalan söylemeniz de gerekmiyor. Ancak yine de mecbur kaldığınız zamanlarda sizi sizden daha iyi tanıyan insanlara yalan söylemek o kadar da kolay değil.

Ben yalan söylemeyide, söyleyenide sevmiyorum. :dertli:

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Ailenize
Sizi büyütmüş yetiştirmiş insanlar zaten sizi çok iyi tanıyor olmalılar. Yıllardır sizinle birlikte yaşıyorlar. Yüzünüzden gözünüzden, el hareketlerinizden, duruşunuzdan ne zaman yalan söylediğinizi aslında size fark ettirmeseler bile anlıyorlar. Doğal olarak da bu sizin işinizi oldukça zorlaştırıyor.

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
Sevgilinize
Sevgilinize yalan söylemek zorunda kaldığınızda, doğal olarak çok korkuyorsunuz. Sonuçta kaybetme ihtimaliniz var. Neden yalan söylemek zorunda kaldığınız çok önemli değil. Ufacık zararsız bir yalan bile olsa elinizi kolunuzu nereye koyacağınızı şaşırıyorsunuz. Bu aşırı heyecanınız zaten çoğu zaman daha yalanı söylemeden, yalan söyleyeceğinizin anlaşılmasına neden oluyor.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Arkadaşlarınıza
Dostlarınız zaten sizin ne zaman ne yapacağınızdan, neye nasıl tepki vereceğinizden eminler. Sizi, kendilerini tanıdıkları kadar tanıyorlar. A yerine B diyor olduğunuzdan zaten eminler. Aslına bakarsanız zaten onlara yalan söylemeniz de gerekmiyor. Ancak yine de mecbur kaldığınız zamanlarda sizi sizden daha iyi tanıyan insanlara yalan söylemek o kadar da kolay değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar