Kıraç Nereye "Yolcu"?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
250x180-images-stories-kracc.jpg

En son "Garbiyeli" adlı türkü albümünü sevenleriyle buluşturan Kıraç, yeni albümünün hazırlıklarını tamamladı. Kasım ayı sonunda çıkması planlanan ve "Yolcu" adını taşıyan albümde toplam 12 şarkı bulunuyor. Sevilen Kıraç tınılarının yanında albümde anonim şarkılar da yer alıyor. Âşık Veysel’den “Sazım Ben Gidersem”, İzzet Altınmeşe’den “Mecnunum Leyla" ve "Hanımey”, Selahahtin Bölük’ten “Ahu Gözlüm” adlı eserler, yine bildiğimiz “Karakaş Gözlerin Elmas”, “Uyan Sunam Uyan”, “Erzurum’dan Çevirdiler Yolumu”, “Cemilem”, “Ramizem”, “Mezar Arasında Harman Olur mu?” adlı halk ezgileri bu kez Kıraç yorumuyla dinleyiciye ulaşıyor. Albümün fotoğrafları ve kartonet konsepti Cemil Ağacıklıoğlu imzası taşırken kostümler Songül Sarpbaş tarafından hazırlandı. Albümüyle ilgili “Bize ait eserleri Rock müziğiyle harmanlamayı, onları bugüne taşıyarak yeni kuşaklarla buluşturmayı seviyorum. Bu topraklarda doğan tınıları Cem Karaca, Barış Manço gibi ben de müziğimle bütünleştirmek, onların başlattığı bu yolda, yürümek için çalışıyorum.” diyen Kıraç, yeni şarkılarını ilk kez 20 Kasım'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle paylaşacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar