"Kiranı bile ben ödüyorum"

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
1382175415448.jpg

"Kiranı bile ben ödüyorum"

Wilma Elles ve Kerem Göğüş, Atatürk Havalimanı’nın kuaför salonunda birbirine girdi. Elles, “Senin kiralarını bile ben ödüyorum” diye bağırdığı sevgilisinin gömleğinin düğmesini kopardı.

Atatürk Havalimanı'nın iç hatlar terminalindeki kuaför salonu, ünlü bir çiftin kavgasına sahne oldu. Alman oyuncu Wilma Elles ve işadamı sevgilisi Kerem Göğüş, önceki gün havalimanına geldi. Bayram tatiline çıkan çift, uçağa binmeden önce kuaför salonuna girdi.

Yan yana oturmalarına rağmen bir süre cep telefonlarından yazışan Elles ve Göğüş, birden bire atışmaya başladı. Tartışma alevlenince sesler yükseldi. Sevgilisine, "Senin kiralarını bile ben ödüyorum. Benim sayemde ünlü oldun" diye bağıran Alman oyuncu, hızını alamayınca Göğüş'ü eliyle itti. O sırada işadamının gömleğinin düğmesi koptu.

Çift, olayın ardından kuaför salonundan birlikte ayrıldı.

Sabah

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.931
Ödemesin o zaman saf mı bu koskoca kadın :ne: çenemi tutamayıp kirasını da sana ödeten adamdan ne hayır gelir diyesim var da susayım :konusmam: hem bu ikisini ne zaman magazinde görsem adam kız konuşurken poz verir gibi duruyor :koniyeti belli gibi :hihi: :susmuşhalinekurbannksmilisi: :gulsemmi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.221
:nazo::nazo: akılsız çok olunca magazine malzeme çok çıkıyor işte
kız gel ben alam seni benimkini öde

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar