Kirayı ya öde,ya da evimden çık!!!!

nergis

Aktif Üye
Tepki
249
Kirayı ya öde,ya da evimden çık!!!!

3 aydır kiramı ,elektrik,su faturasını da ödemeyen..kiracımı protesto ediyorum...

Evi tutmadan önce ağladınız,ezim ezim ezildiniz,acıdık,üzüldük,evi değerinden çok çok düşük fiyata verdik,ama bedavayada oturun demedik ya...sizi sık boğaz etmedik,kapora almadık-kizgin daha ne istiyodunuz...yeterin yaaa...okullar tatil oldu,tatile gidiyosunuz,parası olmayan nasıl gider tatile??:kizdim:
Ne biçim insanlarsınız?
Ne bu düşüncesizlik?
Ne kadar rahat insanlarsınız?
Birde namaz kılıyosunuz,Allah,kuran dilinizden düşürmüyosunuz:kizdim:
Bu ülkede sizler gibi zihniyetler olduğu müddetçe,benim gibi insanlarda,sizler gibi asalaklar yüzünden sürünmeye mahkumuz...:kizdim:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Canım Allah kolaylık versin. Kiranızı ödemediğini belgelerle kanıtlayamıyor musun? Bu şekilde onları evden çıkarabilme imkanınız olur.

Bu arada Ayvalık'ta mı oturuyorsunuz? Biz de Dikililiyiz:cak:

OP
nergis

nergis

Aktif Üye
Tepki
249
Canım Allah kolaylık versin. Kiranızı ödemediğini belgelerle kanıtlayamıyor musun? Bu şekilde onları evden çıkarabilme imkanınız olur.

Bu arada Ayvalık'ta mı oturuyorsunuz? Biz de Dikililiyiz:cak:

Canım işte işlemlere başladık...hakkımızda hayırlısı,bizi maddi manevi yıpratacak...belgelerle kanıtlıyoruz ama kanun yoluyla bu işler bayağı uzun sürüyomuş,uğraşacağız artık...:dusun:

Evet Ayvalıkda oturuyoruz..siz Dikilidemi oturuyosunuz??:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Canım işte işlemlere başladık...hakkımızda hayırlısı,bizi maddi manevi yıpratacak...belgelerle kanıtlıyoruz ama kanun yoluyla bu işler bayağı uzun sürüyomuş,uğraşacağız artık...:dusun:

Evet Ayvalıkda oturuyoruz..siz Dikilidemi oturuyosunuz??:)

Zaten işin maddi boyutu değil, manevi boyutu yıpratıyor. Allah kolaylık versin canım.

Hayır, İzmir'de oturuyoruz; ama tüm akrabalarım Dikili'de. Bizim de yazlığımız var. Gidiyoruz tabii büyükler orda olunca.

Ayvalık'a çok gideriz biz. Hatta bizim Kozak'ta şirket falan var. İşimiz o tarafta yani:cak:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
desen ki paraları yoktur tatile çıktılar diyosun o zaman iyi bi dayağı hakediyolar insanları sömürmekten ne anlıyolar bilmem:kizdim:

derin55

Daimi Üye
Tepki
460
annem de sizinle aynı durumda kirasını alamıyor düzenli iki ayı geçti hala da yok!
telefonlarına da cevap vermiyorlarmış..

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Merhametten maraz doğarmış ya aynen öyle olmuş.
Bu ne rahatlık ama sen kirayı ödeyecek para bulama ama tatile gidecek para bul..:dusun:

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.379
Ablacım sende benim babam gibisin oda hep acır kiracısına Allah'tan bizimkiler iki ylık vermedilermi üçüncü ay toplu ödüyorlar Allah yardımcın olsun anlayan insan olmadımı seni çoook uğraştıırlar inşallah çabuk çıkarlar..
Ben birde anlam veremiyom tamam sıkışık olursun gider ev sahibine izah edersin onunla bir şekilde anlaşırsın vermemek için neden bu inat sonuçta ev senin değil kiracısın bunu vermek mecburiyetin var insanlar tuhaf ve..............

derin55

Daimi Üye
Tepki
460
Biz de canım yaa..aynı durum işte:kizdim:
Telefon açıyorum,çıkmıyolar...kapılarına gittim,kapıyı da açmıyolar..
Annenede allah kolaylık versin..

annemin işi daha zor!
evi samsunda kendi istanbulda yaşıyor.
Allah kimseyi dara da düşürmesin belki onlar için de zordur...

OP
nergis

nergis

Aktif Üye
Tepki
249
Ablacım sende benim babam gibisin oda hep acır kiracısına Allah'tan bizimkiler iki ylık vermedilermi üçüncü ay toplu ödüyorlar Allah yardımcın olsun anlayan insan olmadımı seni çoook uğraştıırlar inşallah çabuk çıkarlar..
Ben birde anlam veremiyom tamam sıkışık olursun gider ev sahibine izah edersin onunla bir şekilde anlaşırsın vermemek için neden bu inat sonuçta ev senin değil kiracısın bunu vermek mecburiyetin var insanlar tuhaf ve..............

Orucum,dediğin gibi,gelip konuşssalar,dertlerini anlatsalar?vallahi ben idare edeceğim..ama hiç cevap yok..karşıma da çıkmıyorlar:dusun:öfff yaaa...

OP
nergis

nergis

Aktif Üye
Tepki
249
annemin işi daha zor!
evi samsunda kendi istanbulda yaşıyor.
Allah kimseyi dara da düşürmesin belki onlar için de zordur...

Annenin işi evet daha zor..
Canım tabii ki insanoğluyuz,yarın bizim başımıza neler gelecek bilmiyoruz..?ama benim kiracım, 15 tatilde çocuklarını alıp tatile gidiyor,saçlarını 100 liraya röflesini yaptırıyor,Malboro sigarasını içiyor,marka giyime para da buluyolar...vs...yani darda olan insan bunları yapabilirmi??saçına röfleni yaptırma,ayda sigaran kaç lira tutuyor?bunlara harcadığı parayı bir kenara koysa zaten bana vereceği kira birikir...
Yani bunlar keyiflerine harcamayı ön planda tutuyolar,kirayı ödemesekde olur diyolar galiba:kizdim:bunlar zorda darda kalan insanlar değil:kizdim:

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
allah kolaylık versin işiniz zor bizimde başımız dertte bizim 10 milyar gitti kiracılardan evdeki hasarları hesap etmessen...birinden 7 milyar gitti zor çıkardık evden hep yalan yalan ama dediğin gibi hiç alışverişlerinden,gezmelerinden,pikniklerinden geri kalmıyorlardı buda bizi çıldırtıyordu......evden çıkaralı 1 sene oldu yine her gördüğümüzde ödeyeceğim söz diyor yine yok...birde ev kötüydü ondan çıktık derlermiş utanmadan....gittiklerinde ev çöplük gibiydi lambalarıda çalıp gitmişler...şimdi 5 milyarlık senet imzalatmıştık zorla onu icraya vercez......kirada oturanlar bana kızmasın ama ev yaptırıp kiraya vermiyeceksin çünkü hem madden hemde manen çok yıpratıyorlar insanı.....-kizgin

OP
nergis

nergis

Aktif Üye
Tepki
249
allah kolaylık versin işiniz zor bizimde başımız dertte bizim 10 milyar gitti kiracılardan evdeki hasarları hesap etmessen...birinden 7 milyar gitti zor çıkardık evden hep yalan yalan ama dediğin gibi hiç alışverişlerinden,gezmelerinden,pikniklerinden geri kalmıyorlardı buda bizi çıldırtıyordu......evden çıkaralı 1 sene oldu yine her gördüğümüzde ödeyeceğim söz diyor yine yok...birde ev kötüydü ondan çıktık derlermiş utanmadan....gittiklerinde ev çöplük gibiydi lambalarıda çalıp gitmişler...şimdi 5 milyarlık senet imzalatmıştık zorla onu icraya vercez......kirada oturanlar bana kızmasın ama ev yaptırıp kiraya vermiyeceksin çünkü hem madden hemde manen çok yıpratıyorlar insanı.....-kizgin

Evet,hem gezmelerinden geri kalmıyolar,hem süslerinden..şu anda yarı yıl tatili diye evin hanımı kızını da almış annesinin yanına tatile gitmişmiş...yahu senin burda borcun varken nasıl rahat tatil yapabiliyosun??:kizdim:hiç insanlarda duyarlılık,sorumluluk kalmamış..resmen kul hakkı yiyorlar,öbür dünyada bunun hesabını nasıl verecekler??bizede hem maddi hem manevi sıkıntı oluyor işte bu asalakların yüzünden....-kizgin

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Kanunlar kiracıyı korumak için hergeçen gün yenileniyor bunu suistimal edenleri ben de kınıyorum.
Tatile gidecek paran varda kirana nasıl olmuyor?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar