Kıskanç mısınız, neden?

günce

Daimi Üye
Tepki
658
İnsanoğlu var olduğundan beri bir çekememezlikdir gidiyor.Bu karı&koca kıskançlığından tutunda,saç rengine kadar uzayıp gidiyor....İşte hanımlar asıl meselemiz bu... basit gibi görünse de hayatımızı oldukça zorluyor..egolarımız oldukça yüksek.Peki ne yapmalıyız? Biraz cesaret..Düşüncelerimizi açıkça söylemekle başlayalım.Ne kaybederiz!? Sonuç ne olursa olsun,var olduğunuzun farkına varırsınız.Siz varsanız başkaları da var değilmi..İşte bu; birlikte yaşamayı ve paylaşmayı öğrenmemiz gerek.:alsana:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Olmasi gerektigi kadar diye düsünüyorum. Fazla kiskanc degilimdir.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bence insanın başına ne kötülük gelirse kıskançlıktan gelir. Herşeyin dozajı olmalı diye düşünüyorum..

Atıyorum; bir arkadaşım saçlarını gitti sarıya boyattı diye kalkıp saçlarımı sarıya boyatmam ya da bir kıyafet aldı diye de gidip aynısını almam. :kokos: Çevremde bu tarz insanlar var maalesef ve gerçekten çok itici ve sevimsiz duruyorlar. :dertli:

Kıskançlığımı sadece eşimde gösteririm; bu da dozajında olur tabii :sila:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Bence insanın başına ne kötülük gelirse kıskançlıktan gelir. Herşeyin dozajı olmalı diye düşünüyorum..

Atıyorum; bir arkadaşım saçlarını gitti sarıya boyattı diye kalkıp saçlarımı sarıya boyatmam ya da bir kıyafet aldı diye de gidip aynısını almam. :kokos: Çevremde bu tarz insanlar var maalesef ve gerçekten çok itici ve sevimsiz duruyorlar. :dertli:

arişim sana katılıyorum...
bende kıskançlığımı sadece sözlüme gösleririm buda dozajında olur :ayk:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aslında garip bi şekilde kıskanç değilim ama sağım solum belli olmaz kıskanmayacağım anlamına gelmez yani:cokkomik:

H

Hera

Misafir
Ben hiç kıskanmam eşimi kıskanacak ne bir ortam nede durum yaratmadığı için sanırım kıskanmıyorum Lakin eşim kıskanır beni :zuzu:

nur gümüş

Aktif Üye
Tepki
83

çok doğru katılıyorum size.bende hiç sevmem kıskanç ve haset eden insanları hissettiğim an ilişkimi keserim.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Çok kıskancım ara sıra dizginlemesini biliyorum yalnız içimde tutuyorum bu da çok kötü oluyor sonradan seviyorum paylaşamam bu yüzden benim olan şeyi kıskanıyorum başka bişeyi kıskanmam sadece eşimi kıskanırım. Eltimi, görümcemi yada bir arkadaşı kıskanma gibi fesatlığım yoktur. Herkesin güzelliği kendine özgü ben kendi güzelliğimden eminim ve memnunum.:lilav::lilav::lilav::lilav::lilav:

iC3

Aktif Üye
Tepki
83
Kıskanç birisi olduğumu kabul ediyorum ama bunu içimde yaşıyanlardanım....

AYSHE1990

Aktif Üye
Tepki
108
aşırı kıskacım ama sadece esimi kıskanırım oda beni cok kıskanır :)o yüzdende ikimizde birbirimize anlayış gösteriyouz bizimki cılgınlık boyutunda zaten anlayış göstermesek birbirimizi yeriz.ama hiç iyi bişey degil keşke bu kadar kıskanc olmasaydık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar