Kıskançlık..Sevgiden mi? Güvensizlikten mi ?

Kıskançlık..Sevgiden mi? Güvensizlikten mi ?

• sevgiden kaynaklanir

Kullanılan: 27 58,7%
  • sevgiline olan guvensizliginden

Kullanılan: 4 8,7%
  • kendinde olan guvensizliginden

Kullanılan: 12 26,1%
  • Diğer

Kullanılan: 4 8,7%

• Kullanılan toplam oy
    46

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Bir insan neden kiskanir?
Seviyor kimseyle paylasmak istemiyor diye mi..
Yoksa sevgilisine olan güvensizligindenmi?
veya kendine olan güvensizliğindenmi?

dilruba

Aktif Üye
Tepki
184
bence sevgiden kaynaklanıyor.Çünkü eşimi o kadar çok seviyorum ki ona başka bir kadının bakması bile beni rahatsız ediyor...

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Bende aşırı sevgi den diye düşünüyorum.Ama tabi kıskançlığın da boyutları var :D aşırı ya kaçmamak lazım

G

GuL_CiCeGi

Misafir
bencede sevgiden kaynaklanıyor eşimi coook sevıyorum ona güvenıyorum ama cevremdekilere aslaaaa

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
bence bazen sevgi, bazende kendine olan guvensizlik...
bende kiskanclik kelimesine yer yok ve iyikide yok, bu konuda beynim cok rahat, birgun bu konudan dolayi bi kere kavga etmis yada tartismiz degiliz ki neler yasayanlar var zor bi durum valla, senarist gibi herkes neler yazip ciziyor :) eziyetten baska birsey degil !
esimi kiskanmamamin nedeni hem kendime olan guvenim,hem olgun davranislarim,hemde esimin bu guveni olusturucak zemini saglam hazirlamasi diye dusunuyorum... ama esim benim gosterdigim ayni olgunlugu malesef gosteremiyor, arada yas farki var ve ben daha genc oldugumdan, bakimli dikkat cekici bi bayan oldugumdan kiskancliklar yapiyor, bugun arkadasimla spora yazilicam diye tartistik, kislanclik eger kisitlamalar getiriyorsa , iste o zaman tehlike canlari caliyor demektir, olgun olabilmek benim tarzim oldugundan sonuc tatliya baglandi ve beraber gidicez :) ayarttim onuda :) dayanamadi pirpirinincazibesine :) dayanamaz zaten :)

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
mutlaka sevgiden ama kıskançlığında boyutları var tabi mesela erkek yakışıklı ounca kısakanıp yok yakışıklı değil de kısanmazsa o güvensizliktir ama onun dışında tatlı kısakançlıklar vardır bende kıskancımdır ama eşimi çok severim ondan aynı şekilde eşimde kıskançtır ama bunaltmaz beni

munise

Daimi Üye
Tepki
365
Kıskançlık insanın doğasında var zaten,ama bence kişilerin ilişkilerine bağlı bi durum kıskançlık bir yana bir ilişkide güven yoksa aşk ta,sevgide kıskançlıkta yoktur.

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
sevgıden kaynaklanıyor ama benı eşim ilk evlendımız yıllarda aşiri kıskanıyordu bu benı yıllar sonra hastalığa sürükledi vd psıkolojimi bozdu aşırısına hayır dıyorum

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
bencede seven insan kıskanır sevmiipte evlenenler ise güvensizliginden yada kendine olan güvensizliginden (seven kıskanır:D)

Tepki
55
bende çok kıskancım oglumu eşimi hatta anne babamı bile kıskanıyorum anormalim ben:eek:lmaz: benimki sevgiden kaynaklanıyor

*Neşe*

Daimi Üye
Tepki
582
Bende kıskançlıktan çok çekmiş biri olarak bunun hem sevgiden birazda kendine güvenin olmayışından olduğuna kanaat getirdim:protesto:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar