incitanemtuana
Daimi Üye
MALZEMELER
Yag,yogurt,kabartma tozu,un ve tuz beraber yogrulur(kulak memesi kivaminda olmasi gerekir) .Kücük parcalar alinarak elle acilir ve icine peynirli harc konur (isteyen kiyma veya sebze de kullanabilir).Yaglanmis tepsiye veya firin yagidina dizilir.Üzerine yumurta sürülür ve cörek otu serpilir firina konur.Kizarincaya kadar pisirilir.
ALINTI

- 250 gr. paket yag
- 1 kasik yogurt
- 2 yumurta
- 1 paket kabartma tozu
- un
- peynir
- maydanoz
- cörek otu
Yag,yogurt,kabartma tozu,un ve tuz beraber yogrulur(kulak memesi kivaminda olmasi gerekir) .Kücük parcalar alinarak elle acilir ve icine peynirli harc konur (isteyen kiyma veya sebze de kullanabilir).Yaglanmis tepsiye veya firin yagidina dizilir.Üzerine yumurta sürülür ve cörek otu serpilir firina konur.Kizarincaya kadar pisirilir.
ALINTI
