Kıvanç Tatlıtuğ Ezel'e rakip mi geliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.944
548794278661.jpg

Ezel'e rakip mi geliyor?

Atv'nin soluksuz izlenen dizisi Ezel'e yeni dahil olacak karakteri Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandıracağı iddia edildi.

Ezel yeni sezona yeni isimlerle başlıyor. Haluk Bilginer'i kadrosuna dahil eden Ezel'in, bir diğer yeni karakteri de "sekiz".

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, dizinin yayınlanan son fragmanında karakterden bahsediliyor. Sekiz, Ramiz'in yıllardır görmediği torunu… Çocuğu Kenan Birkan'ın yetiştirdiği, fragmandaki şu diyaloga dayandırılıyor:

Kenan: Sen de senin yetiştirdiğin hayalperest çocuk da benim yetiştirdiğim kahramanla başa çıkamaz.

Ramiz: Senin kahramanın ha… Benim kanım Kenan, benim kanım.

Fragmanda yeni karakter yalnızca siluet olarak görülüyor. Karakteri Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandıracağı ve yalnızca birkaç bölüm için diziye dahil olduğu kulislerde konuşuluyor.

RAMİZ'İN TORUNU OLABİLİR Mİ?
Dizinin önceki bölümlerinde, Ramiz'in oğullarından Selim öldürülürken yanında oğlu Ramiz vardı. Oğlunu okuldan alan Selim vurulmuş, küçük Ramiz'in silgisi ise ölümüne delil olarak Dayı'ya gönderilmişti. Oçocuğun Kenan Birkan tarafından büyütülmüş olma ihtimali var, adı Ramiz olduğu için de Sekiz lakabı kullanılıyor olabilir. İddiaların doğruluğunu ise zaman gösterecek.
Sabah

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
kenan hepten kasar kendini artik,gecenlerde bi roportajini izledimde,kendini cok yukseklerde goruyo,sanki kivanca laf atiyodu,,,,kivancida o kadar sevmem ama kenanin yaptigi ,bence salakca,,,,

Madmazel

Daimi Üye
Tepki
2.700
esimle tartisiyoduk,o diyodu ben Ezele,bende Yer gok ask-a bakmak icin simdi iyi oldu ezele bakarim qari:huri:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.944
Kenan mı laf atıyo elis:sok şok oldum ben her röportajında gayet mütevazi konuştuğunu gördüm

Ayrıca Kıvanç bu sene dinleneceğini dizide oynamayacağını söylemişti diye hatırlıyorum,sinema filminde rol alacakmış.

Bende öyle duymuştum ama behlül'ü unutturabileceği tek rol bu herhalde :) bence çok akıllıca bir taktik yoksa ömrü billah behlül aşağı behlül yukarı hayatı kayardı:gul:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Kenan mı laf atıyo elis:sok şok oldum ben her röportajında gayet mütevazi konuştuğunu gördüm

Ayrıca Kıvanç bu sene dinleneceğini dizide oynamayacağını söylemişti diye hatırlıyorum,sinema filminde rol alacakmış.

evet,evet ,,,,bende sasirmistim duyunca,hem saygili konusurdu,ama para ve sohret degistiriyomus insani,,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar