Kız Kardeşimin Kına Gecesi ve Düğün Resimlerimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Evet o tatlı telaşlı günleri atlattık şükürler olsun...O kadar çok oynadımki şu an ayaklarımın altı zangır zangır titriyor ve ağrıyor.Ama her genç kızın yaşaması gereken çok yorucu ama bir o kadar da güzel dakikaları.
Kına yakılınca bir ağladık kardeşim ile birbirimize sarılıp gözyaşlarımız sel oldu.Düğününde bile o kadar çok ağladımki benden başkada kimse ağlamadı zaten.Düğüne ait resimlerim sonra gelecek,telefonumda kendi çektiğim bir kaç kare resim göndereceğim.Ama gelir gelmez yine ekleme yaparım.
Bu arada 10 gün sonunda resimleri kaldıracağım bilgilerinize :cicek:

[
Kardeşim hiç oturmadı aman Yarabbim ağlarım hem oynarım dercesine bir döktürdük ki sormayın gitsin.Bu arada resimler biraz bulanık ama asıl resimler geldiğinde ekleme yapacağım.Sarı elbiseli olan benim,kırmızılıda güzeller güzeli kız kardeşim

[
Kahverengi elbiseli olan Nergis en küçük kardeşim,yanındakide erkek kardeşimin eş adayı darısı sizlerin başına kızlar

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Artık kına yakıldıktan sonra,ağlamaktan,oynamaktan şaftımız kaymış bir haldeydik.Benim ne saçım ne makyajım kalmıştı.Ama her ne olursa olsun harika bir gece idi.Yeni gelinimiz,ben ve nergis.Ortamızda kalan o cilvelide yiğenim ablamın kızı Eda nur.

[/IMG][/URL]

İşte canım annem bizleri doğuran büyüten bu yaşlara getiren.Annecim seni çok seviyorum

[ [/IMG][/URL]
Gelin adayımız ve yine ben[URL= g128/18102008925as3.jpg/1/w576.png[/IMG

Tepki
38
canımya çok güzel resimler eklediğin için teşkkürler ellerine sağlık hepiniz birbirinizden şık ve güzelsiniz maşallah:rose:
rabbim kardeşine bir ömür boyu huzur mutluluk ve bol rızzık versin:iloveyou:

Tepki
41
Bayıldım hepiniz harikasınız..Kardeşlik bambaşka birşey Rabbim hiçbirinizi ayırmasın canım....Bir ömür mutluluklar diliyorum kardeşine ..Allahım tatlımı tatlı birde ufaklıkla şenlendirsin evinizi:besik:
MAŞALLAHHH:eek::ask:

Canımsın yaa çok çok öpüyorum hepinizi:eek:

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
ILk önce bu birbirinden özel resimleri bizlerle paylastigin icin gercekden cok tsk ederim.Büyük bir zevkle bakdim.
Hepiniz birbirinzden sirindiniz,fakat kimse kusura bakmasin icinizde en sik sondaki bay olmus :D Sahmran abla oglun baya can yakacaga benziyor:D:D

ALLah bir ömür boyu saglikli mutlu yillar gecirmesini nasip eyler ins :)

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
cok güzel birgün olmus belli canim sende kardesinde herkezde cok tatli
gelinligide süper

masallah oglunda cok sekerrrrr

Çok telaşlı ama şahane bir düğündü.Ama en çok ağlayanda ben oldum nedense:eek:lmaz:Neyse şimdi geldi geçti bitti.Rabbim herkeze böyle güzel günleri geçirmeyi nasip etsin inşallah:hanimbye:Oğlum damadımızdan bile yakışıklıydı ama elimiz boş döndük gözüne bir kız kestiremedi benim çekingen oğlum :gul:

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
Çok telaşlı ama şahane bir düğündü.Ama en çok ağlayanda ben oldum nedense:eek:lmaz:Neyse şimdi geldi geçti bitti.Rabbim herkeze böyle güzel günleri geçirmeyi nasip etsin inşallah:hanimbye:Oğlum damadımızdan bile yakışıklıydı ama elimiz boş döndük gözüne bir kız kestiremedi benim çekingen oğlum :gul:

oglunu ben alcam şahmaran abla sakın başkasına söz verme kaçırırım oglunu bak he:gul:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar