Kız Öğrencisiyle Otomobilde Basıldı!

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Kız öğrencisiyle otomobilde yakalanan öğretmen tacizden tutuklandı

ADAPAZARI Mehmet Akif İlköğretim Okulu'nda Fen ve Teknoloji Dersi öğretmeni olarak görev yapan 37 yaşındaki Şuayip Aydın, 14 yaşındaki kız öğrencisi ile birlikte Sapanca Gölü'nde otomobil içerisinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen 2 çocuk babası öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay 7 Haziran tarihinde meydana geldi. Sapanca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekip, göl kıyısında park halinde bulunan otomobilden şüphelenince kimlik kontrolü yaptı. Kontrolde öğretmen 2 çocuk babası Şuayip Aydın’ın yanındaki kızın, aynı okulun 8'inci sınıfında öğrenim gören öğrencisi olduğu anlaşıldı. Çelişkili ifadeler verince, olay yeri jandarma bölgesi olduğu için öğretmen ve kız öğrenci jandarmaya teslim edildi.

Jandarmaya getirilen kızın ailesi şikayetçi olunca öğretmen gözaltına alındı. Uzman pedagog tarafından ifadesi alınan küçük kızın, öğretmeni ile cep telefonu ile mesajlaştıklarını belirterek “Beni sevdiğini söylüyordu.” dediği kaydedildi.

Jandarmadaki ifadesinde öğrencisi ile aralarında duygusal ilişki olduğunu söyleyen ögretmen Şuayip Aydın çıkartıldığı mahkemece ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü de olay üzerine ögretmen Şuayip Aydın'ı açığa aldı.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
14 yasindaki cocukla ne isi var ya 37 yasinda adamin üstelik evli ve 2 cocuk babasi. bu sapiklik degilde ne. :sinir:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
tabi kızcağızın aklı bi karış hava da sandı ki gerçekten seviyo... yazık ya valla yazık öğretmenler de böyle yaparsa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar