Kizima 10 tane ne alsam?????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
arkadaslar,,,benim canim karakizimin 15 kasim dogum gunu,,10 yasinda olcak kizim-kopbu sene 10 olacagi icin 10 tane bise almak istiyorum ama ne alayim,takiyi cok sever kizim ,bi dedim yuzuk alayim 10 tane,,yok olmaz sal alayim dedim,ama yok degisik bise olsun istiyorum ama ne alsam bilemedim,,10 tane olcak,,,arkadasimda 30 olmustu 30 tane nazar boncugu alip bileklik yaptirmistim ona,,,kizima ne alsam,,,bi fikriniz varmi????

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
arkadaslar,,,benim canim karakizimin 15 kasim dogum gunu,,10 yasinda olcak kizim-kopbu sene 10 olacagi icin 10 tane bise almak istiyorum ama ne alayim,takiyi cok sever kizim ,bi dedim yuzuk alayim 10 tane,,yok olmaz sal alayim dedim,ama yok degisik bise olsun istiyorum ama ne alsam bilemedim,,10 tane olcak,,,arkadasimda 30 olmustu 30 tane nazar boncugu alip bileklik yaptirmistim ona,,,kizima ne alsam,,,bi fikriniz varmi????

benimde k.oğlanın 16 kasım da doğum günü var bende kara kara düşünmekteyim senin gibi aklıma değişik birşey gelirse söylerim gülüm

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Aslında sende arkadaşına yaptığın gibi aynı şekilde yaptırabilirsin.

Ya da yüzük, küpe, bileklik, kolye, şal ve de üstüne birşey alırsın. Yüzük ve küpeden 2 tane alırsın mesela. Öyle 10'a tamamlarsın

OP
elis

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
hepsi aynı mı olmalı 10 tane farklı hediye alsan daha makbule geçer

Aslında sende arkadaşına yaptığın gibi aynı şekilde yaptırabilirsin.

Ya da yüzük, küpe, bileklik, kolye, şal ve de üstüne birşey alırsın. Yüzük ve küpeden 2 tane alırsın mesela. Öyle 10'a tamamlarsın

canlarim,zaten hediyeler alincak,ama ben 10 tane ayni bisey almak istiyom,sal zaten alicam bikac tane ,sal kullanmayi cok sever cunku,kupe,kolye taki falan ,,ama 10 tane ayni bisey ,,,

OP
elis

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
o zaman arkadaşına yaptığın gibi nazar boncuklu bileklik yap başka hediye de alırsın

bilmemki,o gune kadar baska bise bulamazsam,oyle yapicam heralde,,,

yada kizim kelebekleri cok sever,kelebekle alakali bise olsa,,,
10 tane kelebek aliyim,boyle hareket edenler var,gecen gormustum,yataginin ustune asiyim,,,ne biliyim yaaa,,,

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
oylemi ne mutlu,,tamam sende takip et konuyu,sanada fikir olsun balim,,,:gulegule:

senin ki kız benimki oğlan
küpeyi şalı neylesin :kptmya:
şaka bi yana
takip ederim çokca oyuncak istiyor ama derslerine yanaşmaz diye almayı düşünmüyorum
ne bilem aklımda kalan
günlük defteri
resim çercevesi
mp3 düşünüyordum ama abimde var bende yok diye ağladı aldı hemen babası
aaaaa
bak unuttum en iyisi ben ona
ismail yk nın bir kaç cd sini alayım
acayip hastası niye düşünmedim ben önçeden
sağol balım böyle konu açtıgın için öptüm seni seni :eek:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Eliscim takı şoplarda değişik değişik simli parıltılı yıldızlar oluyo kızlar butür şeyleri çok sever kendi kızlarımdan biliyorum canım o yıldızlardan alıp şık bir bileklik yapabilirsin kızına canım aklıma bu geldi yine birşey gelirse yazarım canım-hmm-hmm

OP
elis

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
senin ki kız benimki oğlan
küpeyi şalı neylesin :kptmya:
şaka bi yana
takip ederim çokca oyuncak istiyor ama derslerine yanaşmaz diye almayı düşünmüyorum
ne bilem aklımda kalan
günlük defteri
resim çercevesi
mp3 düşünüyordum ama abimde var bende yok diye ağladı aldı hemen babası
aaaaa
bak unuttum en iyisi ben ona
ismail yk nın bir kaç cd sini alayım
acayip hastası niye düşünmedim ben önçeden
sağol balım böyle konu açtıgın için öptüm seni seni :eek:

bak sen buldun iste,,,hadi kurtardin,,,-kop

OP
elis

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Eliscim takı şoplarda değişik değişik simli parıltılı yıldızlar oluyo kızlar butür şeyleri çok sever kendi kızlarımdan biliyorum canım o yıldızlardan alıp şık bir bileklik yapabilirsin kızına canım aklıma bu geldi yine birşey gelirse yazarım canım-hmm-hmm

cok guzel bi fikir canim,haftaya gidip bi bakiniyim en iyisi ben,,,,,,,,,
sagol bitanem,,,,,
:gulegule:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar