Kızımın volkan konakla çekildiği resim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
bazı arkadaşlarımın haberi vardır geçen ay komutanımızın düzenlediği bir organizasyonda volkan konağı dinlemeye gitmiştik hernekadar bende volkan beyle resim çekilmek istesemde eşimin sayesinde çekilemedim bende kızımı gönderdim volkan beyin yanına resim çekilmesi için ben çekilmesemde volkan konağın o eşsiz sesinden şarkılar ve şiirler dinlemek herşeye değerdi

volkankonak.png
[/URL][/IMG]kızımın o gün nekadar mutlu olduğunu anlatamam kızımda benim gibi volkan konak hayranı

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
volkan konagın cerrah pasa sarkısı annem ne zman sınlerse aglar cok sevıyorum bu admaın sarkılarını
yurekten soyluyooo
kızında cok guzel buarada:ask:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Kızın çok tatlı sılam

eminim çok mutlu olmuştur

alçak kocalar,kıskançlar

bende kavak yellerinde efenin abisi vardı ya adını hatırlayamıyorum onu gördüm geçen harem gezimizde

dipdibeydik arabasına biniyodu resmini çekicektim

bizimki gıcık işte çektirirmi:(

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
çektirmezler tabi ne işiniz var elin herüfüyle :cirla: :cirla:
gülşeni görseler damlarlardı hemen erkekler ya hıhh
ablam maşallah kızına bende beğenerek dinlerim volkan konağı

Kızın çok tatlı sılam

eminim çok mutlu olmuştur

alçak kocalar,kıskançlar

bende kavak yellerinde efenin abisi vardı ya adını hatırlayamıyorum onu gördüm geçen harem gezimizde

dipdibeydik arabasına biniyodu resmini çekicektim

bizimki gıcık işte çektirirmi:(

maşallah kızın pek güzel:rose:

volkan konagın cerrah pasa sarkısı annem ne zman sınlerse aglar cok sevıyorum bu admaın sarkılarını
yurekten soyluyooo
kızında cok guzel buarada:ask:

ne güzel çıkmış kızın bende severim volkan konak şarkılarını

bende çok seviyorum volkan konak'ı :iloveyou:

çok şeker kızın var maşallah

teşekkür ederim kızlar kızımı beğendiniz demek eeeeeeee annesine çekmiş desem bende ne arar o güzellik annesinin biriciğidir o ilk gözağrım benim ah kızlar o gün benim halimi görücektiniz diyorum ne olur gideyim bir resim çekileyim yok olmaz diyip duruyo tam volkan konak gitcek eşime dedim evde kızsan da ben gidiyorum bari hayranlığımı dile getireyim dedim dinlemeden gittim elini sıktım volkan beyin o kadar kibar bir insanki volkan beye bu gurbet ellerinde sizin şarkılarınızla hasretimiz bir nebze olsun giderebiliyoruz diyince o da bana eğer dindirebiliyorsam ne mutlu bana dedi tabi bunları söylerken ellerimi hala tutuyodu bizmkini görmeniz lazımdı gözleriyle adamı yicekti resmen eve dönünce ne olduğunu merak ederseniz o daha lafa başlamadan çok teşekkür ederim hayatım benim volkan beye hayranlığımı biliyodun ve birlikte gidip dinlememiz nekadar güzel oldu hayatım dedim adam tabi bişey diyemedi aradan biraz zaman geçtikten sonra dedi o kadar ne konuştunuz allah aşkına dedi bende anlattım yani o geceyi kazasız belasız atlattım anlıycağınız :rose::rose::rose:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177

:ask:kizinin gülüsüne kurban olayim rabbim nazarlardan saklasin yüzünden gülümseme hic eksik olmasin insallah:ask:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Ay bizim minnoşumuz ne kadar mutlu çıkmış annesi gülen yüzü hiç bir zaman solmasın inşallah..
Volkan Konak gibi dev bir sesi canlı performansını izlemişsiniz ne mutlu size valla-alkis

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
:ask:kizinin gülüsüne kurban olayim rabbim nazarlardan saklasin yüzünden gülümseme hic eksik olmasin insallah:ask:

Ay bizim minnoşumuz ne kadar mutlu çıkmış annesi gülen yüzü hiç bir zaman solmasın inşallah..
Volkan Konak gibi dev bir sesi canlı performansını izlemişsiniz ne mutlu size valla-alkis

çok teşekkür ederiz teyzeleri rabbim cümlemizin çocuklarını nazardan korusun evet şahım canlı perfonmasta volkan konağı dinlemek harikaydı anlattığı fıkralar yaşanan gerçek hikayeleride dinlemeniz lazımdı okadar çok gülmüştümki o gün:eek::eek::eek::eek:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.836
oyhhhhh ablam ne kadar tatlı cıkmış xD
anni beni niye göndermedin sen foto cekilmeye :bitter:
oyhhh rabbim kızosunun yuznu soldurmasın cok tatlı maşllah

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bende volkan konak dinlerim

ayrıca canım kızınada bendençok tatlı

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Maşallah sılacığım kızın çok tatlı. Allah nazarlardan saklasın

Volkan Konak'ı ben de çok severim gerçekten.:icelim:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
kızın benim kızımın küçüklüğüne benziyor maşallah esmer güzelii ,volkan konağı bende çok beğenerek dinlerim

maşallah çok güzelmiş kızın.Allah hayırlı bir ömür versiin.:hhhhhh::hhhhhh:

oyhhhhh ablam ne kadar tatlı cıkmış xD
anni beni niye göndermedin sen foto cekilmeye :bitter:
oyhhh rabbim kızosunun yuznu soldurmasın cok tatlı maşllah

ALLAH bağışlasın sılam çok tatlı kızın bahtı güzel olsun inşallah:rose:

bende volkan konak dinlerim

ayrıca canım kızınada bendençok tatlı

Maşallah sılacığım kızın çok tatlı. Allah nazarlardan saklasın

Volkan Konak'ı ben de çok severim gerçekten.:icelim:

çok teşekkür ederiz teyzeleri kızımda şuan mesajları hep okudu utandı annecim benim yerimede teşekkür edermisin arkadaşlarına dedi buda kızımın yerine teşşekkür ederim sağolun ablalarım
burayı kızım yazdı kızlar:eek::eek:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Canım çok güzel çıkmış kızın.
Çok da mutlu görünüyor.
Volkan Konak'ın bir şarkısı var çok seviyorum.Yar beni beni" Adı böyle bişeydi .Onu bu şarkıyla sevdim çok güzel yorumlamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar