Kızımızın adı ne olsun??

kızımızın adı ne olsun??

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eflâtun

Daimi Üye
Tepki
469
Oyy isimsiz güzel sağlıkla gelsin inşallah anneciği. :ninni: Aklınızda birkaç isim var mı yardımcı olalım şu ya da bu olsun gibi.. Yoksa da beğendiğimiz isimlerden söyleriz.

Edit: anket şimdi eklenmiş galiba görmemiştim. =)) Defne ismi kulağa çok hoş geliyor canım..

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
canım benimmmm , ben de oyumu kullandım bana da selen daha hoş geldi :utan: Sağlıcakla gelir inşallah minik mucizen annesi :ask:

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tesekkürler kızlarrr:utan:

evet selen ii haber müjde demekmiş.

sare : saf temiz topluluk diyor bazı yerlerde bazılarında da ihtiyac susuzluk. hz ibrahim in esi sara mı sare mi emin degiliz hala:eek:ys:

defne : yaz kıs solmayan bi agac

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
bende selenden yana oy kullandım bu ismi çok severim hatta arkadaşımın kızının ismi selen..

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
anlamini bilmiyorum ama sare ismi deyisik ve hos geldi kulagima
oyumu ondan yana kullandim oda olmadi defne güzel ikinci olarak
saglicakla kavus melegine insaALLAH

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
tesekkürler kızlarrr:utan:

evet selen ii haber müjde demekmiş.

sare : saf temiz topluluk diyor bazı yerlerde bazılarında da ihtiyac susuzluk. hz ibrahim in esi sara mı sare mi emin degiliz hala:eek:ys:

defne : yaz kıs solmayan bi agac

Tatlım sırf oyüzden sareyi seçmedim.Hz ibrahimin eşi sara galiba.Bir harf bile ismin anlamını büyük bir şekilde etkiliyor.Selen gerçekten çok hoş bir isim bana göre.

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

Tatlım sırf oyüzden sareyi seçmedim.Hz ibrahimin eşi sara galiba.Bir harf bile ismin anlamını büyük bir şekilde etkiliyor.Selen gerçekten çok hoş bir isim bana göre.

basta sara dedim bende. anlamı da güzel dini tarafı da var dedim. ama bide hastalık adı olunca sogudum. sonra müftülüge baglı kuran kursunda sare annemiz diye anlatmıslar bi yakınımıza. ama bazı yerlerde de cok emin sare degil sara diyor. bide sare osmanlıca_türkce kökenliymiş. sara ibranice. dogal olarak dogrusunun sara oldugunu düsünüyorum bende.:utan:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım aslında bende selen ismini onaylamak isterdim ama heralde ailede selen ismi olduğu için defne ismi daha cazip geldi bana :utan::utan::utan::utan:

OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
admini gökte ararken yerde buldukk :D adminim tablo için yardım istiyoruzzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar