Kızını affetmiyor

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
cihan-irmak_640.jpg

Kızını affetmiyor

Tiyatrocu, Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal'a kızgınlığı, 4 yıldır bitmek bilmiyor, buzlar erimiyor

Ünal kızı Irmak'ın 3 yıllık eşi Taj Valdespino ile evliyken Alp Kırşan ile birlikte olmasını bir türlü affetmiyor
Aradan geçen yıllar da baba-kız arasındaki buzları eritmeye yetmedi. Bunun üzerine gözler yarın akşam Suada'da Emre Karabacak ile nikah masasına oturacak olan Irmak Ünal'ın düğününe çevrildi. Bu düğüne Cihan Ünal katılacak mıydı? Yoksa kızı Irmak'ı en mutlu gününde yalnız mı bırakacaktı? Irmak Ünal konuyla ilgili olarak 'Özel hayatımız hakkında konuşmak istemiyorum' derken baba Cihan Ünal ise VATAN'a şunları söyledi: "Irmak beni düğününe çağırmadı, ayrıca çağırsa bile gitmezdim. Bu konuyla ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum. Ama 4 yıldır küsüz."

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Üzücü bir durum anne baba olarak çocuklarımızın yaptığı hataları affetmesekte onları asla yalnız bırakmamak gerek ki yaptıkları hatalara bir yenilerini eklememek için bu konuda babalar daha gaddar oluyo galiba nedersiniz bu küslüğe rağmen Irmak ünal babasını çağırması lazımdı gönlünü bi şekilde almalıydı babasının
Paylaşım için teşekkürler canım:hhhhhh:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
yani bence de ilk adımı ırmak atmalı ama tabi aralarında neler geçti bilemeyiz belki kız defalarca barışmak istedi babası istemedi o da var

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ALLAH korusun,boyle aile problemleri zor,,kizinin yaptigi gercekten yenir yutulur sey degil,,kim olsa kabullenemez bence,,,kizin sonradan olan tavri hepten,tuzu biberi oldu,ne hatasinin farkina vardi nede babasindan ozur diledi,,,sanki her onune gelen boyle pislikler yapiyomus gibi,,,normal davrandi,,,,,en buyuk hata kizda,,,,bi yasa geldimi oda anlar hatasinida,bakalim o zaman babasi olacakmi???

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Çok kötü, bir baba olarak düştüğü durum berbat. Ayrıca kızının da bunu umursaması daha da kötü:dertli:

adan

Aktif Üye
Tepki
206
kizi ilk adimi atmasi lazim hem suclu hemde güclü durumda irmak hanim
babsina cok üzüldüm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar