size birşey anlatmak istiyorum bana fikir verirseniz sevinirim...yaklaşık 2 ay önce burger king menü söyledik kendimize bitmeye hazırken patatesle beraber kızarmış böcek gördük resmen paatesin içindeydi direk sorumluyla görüştüm tabi mahçup bi şekilde özürdilediler ama sonuç olarak birşey değişmedi,sonradan pişman oldum keşke fotoğraf çekseydim diye sonuçta adı duyulan bi firma neyse arkadaşlarıma anlattım keşke dava açsaydın dediler ama öyle geçti bugunde büyük bir alışveriş merkezinde yine burger kingten menü yedik ve aynı şey yine başıma geldi bu sefer gayet sakin fotolarını çektim ve sorumluyla görüşmek istedim bana dediği şyi söylüyorum olabilir böyle şeyler ispat edemezsiniz dedi Allahım sanki aldım o patatesin içine ben attım böceği oracıkta kızarttım tepkisine sinir oldum benden almak istedi incelicz dedi bu sefer vermedim yani diceğim o ki dava açmayı düşünüyorum insan sağlığı sonuçta şansım nedir aranızda avukat varsa sormak istedim peşini bırakmaya niyetim yok ...teşekkürler