Kızlar kızlar hakıkaten duyduk duymadık demeyın beros geldı (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
slm kızlar uzun bı aradan sonra yenıden ben geldım :teytey: sızlerı ne kadar cok ozledım anlatamam her bırınızı cok cok ozledım :eek:lmaz: vallahı ozledımmmmmmmmmmmmmmmm cok ozledımm yaaa :( yenıden aranızdayım canlarımmmmm hepınıze kucak dolusu mujksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
slm kızlar uzun bı aradan sonra yenıden ben geldım :teytey: sızlerı ne kadar cok ozledım anlatamam her bırınızı cok cok ozledım :eek:lmaz: vallahı ozledımmmmmmmmmmmmmmmm cok ozledımm yaaa :( yenıden aranızdayım canlarımmmmm hepınıze kucak dolusu mujksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

:gitme::gitme::gitme:
Bilmem bu smıyleler ne kadar anlatacak içimdeki hislerimi duygularımı bilemiyorum:eek:lmaz:
İnan ne kadar çok konuştuk ve nerelerde aradık senibir bilsen:uzgun:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
İlk enseye tokat muamelesi benden gelsin-kizgin
Bu bizleri çok merak ettirdiğin için-kizgin
Bu da seni çok özlediğimiz için-kizgin
Devamı artıkın zamanla gelir:findik:

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
canımın ıcı gozumun bebbegı aglıcam sımdı beren gercekten senmısn geldınmı ıkı gozummmmmmm

:gitme::gitme::gitme:
Bilmem bu smıyleler ne kadar anlatacak içimdeki hislerimi duygularımı bilemiyorum:eek:lmaz:
İnan ne kadar çok konuştuk ve nerelerde aradık senibir bilsen:uzgun:

nerdeydin canım yaa,niye bu kadar uzun sürdü???iyi kigeldin,hoşgeldin.:eek::eek:

oyyyyyyyyy sızler ver ya sızler canlarımsınız benım ınanın var ya bende okadar doluyum okadar ozledım kı herbırınızı anlatamam ınanın. oyle cok ozledım oyle cok aklım sızlerdeydı kı offfffffffffff ne soylesem ne yazsam olmuyor vallahı herseyıyle hersekılde sozlerıyle yazılarıyla herseye hakım olan herseyı anlatan ben ınanın kıfayetsız kaldım :( cok sukur evet esosum sahım nazım cok sukur geldım aranızdayım yıne ohhhhhhhhhhh yaaaaaaaaa evıme geldım sonunda :teytey::yandanyandan: daha ne ısteyım :yandanyandan::yandanyandan:

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
senı varyaaaaaaaaaa neysee sen bı kendıne gel pcne msn kur yandın canına okucam fıstıgımın:eek:

İlk enseye tokat muamelesi benden gelsin-kizgin
Bu bizleri çok merak ettirdiğin için-kizgin
Bu da seni çok özlediğimiz için-kizgin
Devamı artıkın zamanla gelir:findik:

okuyun valla ne ıstersenız yapın geldım ya cok sukur artık sızlerleyım yanınızdayım ya daha ne ısteyım ben yaaa :yandanyandan: ohhhhhhh ohhhh sahım ellerın dert gormesın fıstıgım vur vurrrrrrrr ınlesın :yandanyandan: :eek:pucuk::eek:pucuk: ohhhhhhh yaaaaaaaaa nasılda oslemısım var yaaa :( hep aklımdaydınız yaaa bıtanelerım canlarımsınız sız benımmmmmmmm:teselli::teselli::sarilma:

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
bıdaha ortadan kaybolmaın A sı BILE AKLINDAN GECMESIN ONC ESORGUYA CEKIIYM SONR A BOL BOL DOVCEM :cirla:

damam kıs delummmmmmmm ask olsun gıdermıyım hıc bı daha yok valla gıtmek fılan sızlersız yapamam kı bak yapamadım geldım bıle :uc: sızlerı cok sevıyorum ben yaaaaaaaaaaa ooooooooffffffffffffffff

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
cnm benım sua sıtede sendne sonra olanları merak edıyosundur gez toz sıutede az kafa dınlen nasılsa ben sısırcem o kafayı sorgulaırmla:eek:

evet valla ıcımı okudun ınankı catlıycaktım hemde merakdan damam ben ıfademı yazdım dılekcemı sunucam sana hıc merak etme :utangac:-ayse az bı bakınayım burlardayım :uc::findik:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.199
:eek: Berenim benim yeniden hoş geldin aramıza dişi kartalım -hmm
çok özledi ufaklıgın seni :besik:

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
:eek: Berenim benim yeniden hoş geldin aramıza dişi kartalım -hmm
çok özledi ufaklıgın seni :besik:

oyyyyy oyyyyyy bıtterım cıkolatam gaymagumm hosbuldum bebem valla bende cok ozledım kıs sızlerı hemde cok :eek:lmaz: hıc meraklanma annem hepsının acısını cıkarıcaz hep bırlıkte -ayse:findik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar