Kızlar, mobilyaya ihtiyacı olanlar , bu fırsat kaçmaz :)

şüra

Üye
Tepki
63
Hanımlar bu bölümden sizlere faydalı bir bilgi aracılığı yapmak istedim. Neyse konuya geçelim...

Yeni ev düzecek olan arkadaşlarıma burdan seslenmek istiyorum, Evmoda adında harika mobilyalar satan bir site var. Mağazaları da İstanbul esenler de mağazada ise ihtiyacınız ola mobilya, tekstil, züccaciye, elektronik ve beyaz eşyanın tümü var. Kampanyalı fiyatlarda yararlanmak isteyen arkadaşlarıma her türlü yardımcı olmak isterim. Evet her şey pahalı, çeyiz düzmek, alışveriş, beyaz eşyası mobilyası zor işler. Hanımlar mobilya konusunda sizin için harika bir site yatak odası, yemek odası, salon takımı, koltuk takımı, genç odası, sehpa, portmanto ne ararsanız hepsi var. Hem de harika fiyatlara :elif::elif::elif::elif:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Hanımlar bu bölümden sizlere faydalı bir bilgi aracılığı yapmak istedim. Dyanamadım aypıyorum, inşallah admin bölümünden de uyarı almam ki almayacağımı da düşünüyorum. Neyse konuya geçelim...

Yeni ev düzecek olan arkadaşlarıma burdan seslenmek istiyorum, evet her şey pahalı, çeyiz düzmek, alışveriş, beyaz eşyası mobilyası zor işler. Hanımlar mobilya konusunda sizin için harika bir site buldum özelden yazan arkadaşlarıma indirim de sağlayabilirim.Bana ulaşın, yatak odası, yemek odası, salon takımı, koltuk takımı, genç odası, sehpa, portmanto ne ararsanız hepsi var. Hem de harika fiyatlara :elif::elif::elif::elif:

Özelden yazışmak yerine,hangi site olduğunu isim vererek bilgi verebilirsin buradan canım.
İlla özel mesaja gerek yok.
Evet sitemizde belirli kurallar var,link vermenin yasak olduğu gibi özel mesaj yolu ilede link ile yönlendirme yapmak yasak canım.
O yüzden site ismi vererek buradan paylaşımda bulunabilir,arkadaşlara yardımcı olabilirsin.Özellikle yeni evleneceklere,ev kuracaklara.:heyo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar