Kızlarını 19 kez hamile bıraktı!

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
Kızlarını 19 kez hamile bıraktı!
Dünya bu olayı konuşuyor...
İngiltere sapık babayı konuşuyor. Kızlarını 19 kez hamile bıraktı. Dokuz bebekleri oldu.

İngiltere'de iki kızına tecavüzle suçlanan korkunç baba, 19 kez hamile kalan kızlarının dokuz bebek doğurduğunu itiraf etti.

Bodruma kapattığı öz kızına 24 yıl tecavüz edip, ondan yedi çocuk sahibi olan Avusturyalı korkunç baba Josef Fritzl unutulmadan, gözler bu kez İngiltere'deki sapık babaya çevrildi. Sheffield kentinde yaşayan 56 yaşında ismi açıklanmayan adam, iki kızına defalarca tecavüz ettiğini itiraf etti.

Yedi çocuk yaşıyor

İngiliz polisi, korkunç babayla ilgili detayları sır gibi saklıyor. Ancak mahkemenin görüldüğü bölgede yayımlanan Sheffield Telegraph isimli gazete, ifadeleri ele geçirdiğini iddia etti. Haberde, adamın öz kızlarına defalarca tecavüz ettiğini ve onları hamile bıraktığını itiraf ettiği belirtildi.

Kızlarına 25 defa tecavüz ettiğini söyleyen adam; küçük kızını 12, diğerini yedi kez hamile bıraktığını kaydetti. Bu ilişkilerden dokuz çocuğun doğduğunu söyleyen korkunç baba, bebeklerin ikisinin birkaç saat içinde öldüğünü ifade eti. Babanın kızlarından biri "Nefretle doğan çocuklarımızı yine de çok seviyoruz" dedi

OP
ELDA

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
müsadenizle yuuh diyorum başkada bişi diyemiyorum insanların çivisi çıktı yemin ederim bu ne biçim insanlık allah böyle insanları (insan görünümlü hayvanları) bildiği gibi yapsın.

kusura bakmayın biraz kötü konuştum ama içimden başka türlüsü gelmiyor

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.379
sana katılıyom canım öz baba bunları yapamaz yaa ben inanamıyom anlam veremiyom , bir insan evladına şehvetle bu duygularla yaklaşmaz...
Allah belasını versin (özür diliyom ama içimden bu geldi)

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Allahım yarabbim ya ne kadar iğrenç kadınmı bulamamış pislik

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
insan boyle konulari okuyunca bile, yuzune tokat yemis kadar sarsiliyor, sasiripor inanmak bile istemiyor, peki bi baba nasil kendi canindan olan kizini hamile birakir? gercekten dunyanin sonu yaklasiyor demekki, doga bozuluyor, insanlar canilesiyor, mutsuz insanlarin haliyle bile mutlu olanlar var, yaaaa ben sasiriyorum, diyecek birsey bile bulamiyorum, cunku bunun uzerine konusulucak birsey yok, sozlerin tukendigi an!!!

Rüya

Daimi Üye
Tepki
1.128
nasıl babalar var ya inanıyorum öz ve öz kızıymış bide yuhhhh başkada ne denirallah kimselerin başına vermesin böyle baba

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
benim bi arkadasim vardi, babasi kendi kizina sarkintilik etmis, yani arkadasimin ablasina, kizda bi kagida yazmis yasadiklarini, montunun cebinde saklamis, arkadasimda o sabah ablasinin montunu giyiyor ve dersin ortasinda basladi deli gibi aglamaya, aldim bunu gittik wc ye, bi anlatti sasirdim yani, elinde kagit :( igrenccccti , liseden huzunlu bi ani kaldi bana ...

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
allahım akıldan kimseyi etmesin normal bir insan bir baba bunu nasıl yapar bunu derhal kapatmaları lazım tımarhaneye...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar