'Kızlı erkekli aynı merdiveni kullanıyorlar'

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.210
Trabzon Milli Eğitim İl Müdürü Tamer Kırbaç'ın 'Erkek öğrenciler ile kız öğrencilerin aynı merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri iki yıldır beni rahatsız ediyor' sözleri tartışma yarattı.

fft2mm3058412.jpg

Trabzon Milli Eğitim İl Müdürü Tamer Kırbaç'ın “Erkek öğrenciler ile kız öğrenciler aynı merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri iki yıldır beni rahatsız ediyor" sözleri tartışma yarattı!

Cumhuriyet gazetesinden Ahmet Şefik'in haberine göre; Trabzon Milli Eğitim İl Müdürü Tamer Kırbaç, “Erkek öğrenciler ile kız öğrenciler aynı binada altlı üstlü kalıyor. Aynı merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri inanın beni iki yıldır rahatsız ediyor ve diken üstünde oturmama sebep oluyor” diyerek kent merkezindeki Sosyal Bilimler Lisesi’ni Esiroğlu beldesindeki YİBO’ya taşıdı.
'AYNI BİNADA ALTLI ÜSTLÜ KALIYORLAR'

Trabzon Valiliği, kent merkezindeki Sosyal Bilimler Lisesi’nin bu yıl Esiroğlu beldesindeki YİBO’ya taşınmasına karar verdi. Milli Eğitim İl Müdürü Tamer Kırbaç taşınmayla ilgili skandal bir açıklama yaptı.
Kırbaç, “Bu okulda öğrencilerin bir kısmı yatılı olarak okulda kalıyor. Bu nedenle okulun bir yurt ihtiyacı vardır. Şimdiki binasında sınıfları kapattık yurt yaptık. Öğrenciler sınıftan bozma odalarda kalıyor. Bir de erkek öğrenciler ile kız öğrenciler aynı binada altlı üstlü kalıyor. Aynı merdiveni kullanarak istirahata çekiliyor. Aynı merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri inanın beni iki yıldır rahatsız ediyor ve diken üstünde oturmama sebep oluyor”’ dedi.

OKUL ÖNÜNDE PROTESTO ETTİLER
Veliler ve öğrenciler dün okul önünde bir protesto eylemi yaptı. Veliler adına basın açıklamasını okuyan Şaduman Genç “Milli Eğitim Müdürü’nün ‘İki yıldır diken üstünde oturuyorum, kız ve erkek öğrencilerin aynı merdivenleri kullanarak uyumaya gitmeleri inanın beni rahatsız ediyor’ sözlerini de esefle karşıladığımızı bildiriyoruz. Milli Eğitim Müdürü, gözbebeğimiz çocuklarımızı, okul idareci ve öğretmenlerimizi zan altında bırakmıştır. Öğrencilerimiz, ayrı ayrı merdivenleri kullanarak kendi pansiyon katlarına çıkmaktadırlar. Bu durum Milli Eğitim Müdürü’nün Sosyal Bilimler Lisesi’nden ne kadar habersiz olduğunu ortaya koymaktadır. Trabzon’un en güvenilir okulunu, kadro ve öğrencilerini bu şekilde töhmet altında bırakmanın ne anlama geldiğini Trabzon halkının anlayışına bırakıyoruz” dedi.

:ne::ne::ne:

pembenutella

Daimi Üye
Tepki
938
bence yanlış birşey dememiş.arada sadece bir merdivenin olduğu yurt ne kadar güvenilir olabilir.kaldı ki burda kalanlar lise öğrencileri hata yapmaya gaza gelmeye meyilliler.töhmet altında bırakmak demek değil ki birileri zarar da görebilirdi o haliyle bu sadece tedbir.

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
5.839
Yuh ne art niyetlisiniz yahu..
Yok arada merdiven bir tane yok şu yok bu..
Kardeşim burası madem böyle rahatsız ediyor yurtta nöbetçi olur kamera olur izlenir ne o öyle haremlik selamlık..O güven ortamı bir şekilde ayarlanır + altlı üstlü olduğu bahsediliyor aynı merdiveni kullanıyorlar diye baştan mı çıkıyor bu çocuklar..
Aynı merdiveni çıkmak günah mı ? nedir birisi bana anlatsın..
Fikri zikri bozuk olan birisi çıkıyor bir laf ediyor..Kardeşim sen nasıl eğitirsen o çocuklar öyle olur.. Eğitimci statüsüne boşuna getirilmedin.Yakında fırsatları olsa erkekler ayrı kızlar ayrı okullarda okuyacak.. Silkelenin biraz yahu iki karşı cinsin aynı merdiveni çıkması cinsel çağrışımları getiriyorsa birilerinin aklına..Kusura bakmasın kimse ama..Dervişin fikri neyse zikride odur..

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.922
Merdivenin sonu aynı yatakhaneye mi çıkıyormuş :mad:
Sorsan o gençlerin ne sorunları var ama milli eğitimi il müdürü neden rahatsız oluyor
Neyse ki bina asansörü değil. Allah koruya!!!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar