Koca Tarafınızdan Birinin Unutamadığınız Sözleri?

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.495
Merhaba; :krizz: münazara gibi bir konu açmış gibi olucam ama dökülün haha
Kimler kan kustu kızılcık şerbo içti haha

Kayınvalideniz, eltiniz, görümceniz, hangi paçozlar canınızı sıktı paylaşın haha haha

Dur ilk ben patlatayım; :krizz: çeyiz yerleştirme günüydü yemeğe çağırmıştı kv, eltilerde orada tabi, ablam 3 erkekten sonra kızı olduğu için işte o konu açıldı, bizim eltide dedi sülaleye ilk kız torunu ben verdim haha haha 3 oglandan sonra kızı olmuş onunda, kv hiç kızı yok kız torunu yoktu ozamanlar ben şok olmuştum erkek anlıyorumda ilk kız torun ne olaki haha haha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
93.728

Kayınvalideniz, eltiniz, görümceniz, hangi paçozlar canınızı sıktı paylaşın haha haha

Dur ilk ben patlatayım; :krizz: çeyiz yerleştirme günüydü yemeğe çağırmıştı kv, eltilerde orada tabi, ablam 3 erkekten sonra kızı olduğu için işte o konu açıldı, bizim eltide dedi sülaleye ilk kız torunu ben verdim haha haha 3 oglandan sonra kızı olmuş onunda, kv hiç kızı yok kız torunu yoktu ozamanlar ben şok olmuştum erkek anlıyorumda ilk kız torun ne olaki haha haha
Ama öyle oluyor hiç kızı olmayan kızı çok seviyor
Yani bnce torunda cinsiyet ayrımı olmamalı
Ama erkek düşkünü olacağına varsın kız torun düşkünü olsun

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.495
Ama öyle oluyor hiç kızı olmayan kızı çok seviyor
Yani bnce torunda cinsiyet ayrımı olmamalı
Ama erkek düşkünü olacağına varsın kız torun düşkünü olsun
Haha verdide noldu kız şimdi görüşmüyorlar 3-4 senedir onlarda, diger eltide kız doğurdu ondan bi sene sonra

Tepki
77
Annem çeyiz alışverişindeyken ne istiyorlarsa onu almış kayınvalidesi. Annem de seviniyormuş güzel ev döşedim diye.
Çeyiz dizme günü annem hasta olunca gidememiş, iyileştikten sonra eve bir geliyor bakıyor ki hepsi bambaşka eşyalar başka renkler modeller.
Çeyiz için aldıkları eşyaları da parça parça görümceleri paylaşıp almışlar, anneme de eski püskü ne eşya varsa eve dizmisler. Annem oturup ağlamış.
Annemin kendi ailesinin aldığı eşyaları bile almış görümceleri. Annem evlendikten bir kaç ay sonra misafirliğe gelen koca tarafi da şey demiş "kız gelin sende de pek kötü zevk varmış, curcuna olmuş evin" :koptum: şimdi annem ne zaman anlatsa hep güler

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.984

Konuya koptum he :kriz: kız seninkilerden 3 sezonluk dizi yapılır bildiğin şerboya rakip haha

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.495
Annem çeyiz alışverişindeyken ne istiyorlarsa onu almış kayınvalidesi. Annem de seviniyormuş güzel ev döşedim diye.
Çeyiz dizme günü annem hasta olunca gidememiş, iyileştikten sonra eve bir geliyor bakıyor ki hepsi bambaşka eşyalar başka renkler modeller.
Çeyiz için aldıkları eşyaları da parça parça görümceleri paylaşıp almışlar, anneme de eski püskü ne eşya varsa eve dizmisler. Annem oturup ağlamış.
Annemin kendi ailesinin aldığı eşyaları bile almış görümceleri. Annem evlendikten bir kaç ay sonra misafirliğe gelen koca tarafi da şey demiş "kız gelin sende de pek kötü zevk varmış, curcuna olmuş evin" :koptum: şimdi annem ne zaman anlatsa hep güler
Ayy beterin beteri var gerçekten haha yazık eskilerde çok çekmiş ya şaka biyana ayy ama ben hiç bişeyin altında kalmadım :krizz:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar