Kocaman kocaman merhabalar tüm yüreği güzel bayanlar:)))

zeynolina

Yeni Üye
Tepki
11
kocaman merhabalar can sıkıntısından nette dolaşırken denk geldi bu site biraz göz attım diğer kadın sitelerine göre daha seviyeli anlaşılır saygılı ve eğlenceli bi site. umarım çok güzel arkadaşlıklar ediniriz burda hep beraber. şimdilik herkese mutlu yarınlar:)))

OP
Z

zeynolina

Yeni Üye
Tepki
11
çok teşekkürler izmirin neresi hera bende izmirde okudum çok sevdiğim bir şehir:))

OP
Z

zeynolina

Yeni Üye
Tepki
11
bucada okudum 9 eylülde eşim izmirli bayraklıda oturuyor ailesi inşallah 2 sene sonra dönücez izmire:))

H

Hera

Misafir
Çok sevindim inşaLLah 2 yıL sonra dönün burada hayat çok keyifLi havamız her daim güneşli ve ıLıktır yazlık yerler yakındır bilirsin Asos Cunda Bodrum Marmaris eski ve Yeni Foça Ve tabiki en yakını Çeşme miz gezmediysende inşallah gelince İzmire yerleşince gezersiniz eşinle bol bol canımcım :huhuu:

OP
Z

zeynolina

Yeni Üye
Tepki
11
canım zaten ben özmü öz aydınlıyım egenin havasına suyuna kurban olayım heleki o dediğin yerler paha biçilemez. 4-5 ayda bir geliyoz denizin havasını almaya güneşin tadını çıkarmaya vapurda martılara simit atmaya off bi bilsen okadar özlüyozki:((((

H

Hera

Misafir
canım zaten ben özmü öz aydınlıyım egenin havasına suyuna kurban olayım heleki o dediğin yerler paha biçilemez. 4-5 ayda bir geliyoz denizin havasını almaya güneşin tadını çıkarmaya vapurda martılara simit atmaya off bi bilsen okadar özlüyozki:((((

Hemşehrimsin işte neticede o vakit

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar