Kocasına Sevgilisini Anlatacak

GÜLÇİN

Daimi Üye
Tepki
2.169
Kocasına sevgilisini anlatacak

Eşi Yorgo Seitaridis ile sorunlar yaşayan Tuğçe Kazaz, dün sabah apar topar Yunanistan’a gitti.

Görüntü yönetmeni Ramin Matin ile aşk yaşadığı haberleriyle bir süredir magazin gündeminde olan Tuğçe Kazaz’ın, eşi Yorgo Seitaridis’in “Orada neler oluyor?” diye sorması üzerine Yunanistan’a giderek, her şeyi anlatmaya karar verdiği öğrenildi. Dün Yunanistan’a giden ünlü mankenin, “Aşık olmadan evlendim” dediği eşine boşanma davası açacağı da söyleniyor.

OP
GÜLÇİN

GÜLÇİN

Daimi Üye
Tepki
2.169
Birkaç aydır İstanbul'da olan ve Yunan eşi Yorgo Seitaridis'ten boşanacağı konuşulan Tuğçe Kazaz, değişen yaşam felsefesini anlattı.

'Huzuru aradığımı, huzura giden bir yolum olduğunu biliyorum ve kendi içsel yolculuğumda maddiyat olmadan, çıplak halimle mutlu olmayı öğreniyorum. Doğru ya da yanlış diye bir şey var mı, bilmiyorum. Zaten ikisi beraber bir bütünlük halinde. İçimden gelen her şeyi yapmak ve mutlu olmak istiyorum. Tabii bazen sıkıştığın, strese girdiğin zamanlar oluyor. Olumlamalar yapıyorum kendime hemen... Etrafımdaki herkese bir şekilde sevgi vermek istiyorum.'

13. İstanbul Moda Fuarı, geçen hafta Cengiz Abazoğlu'nun 2009-2010 Sonbahar/Kış koleksiyonunu tanıttığı defileyle açıldı. CNR'daki defilede birçok başarılı manken podyuma çıktı. Ama o göz kamaştırıcı kalabalığa rağmen tüm dikkatler Tuğçe Kazaz'ın üzerindeydi... Birkaç aydır İstanbul'da olan ve Yunan eşi Yorgo Seitaridis'ten boşanacağı konuşulan Kazaz, defile öncesi ve sonrasında basın mensupları tarafından ablukaya alındı.

dilruba

Aktif Üye
Tepki
184
imanın zayıf olmasından kaynaklanıyor.. Ama din oyuncak değil ben bi hristiyan olayım yok olmadı musevi olmadım onu da beğenmedim müslüman olacağım demek çok çocukca

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar