"Kocayı boşayıp hocayı alacağım"

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
"Kocayı boşayıp hocayı alacağım"
Yok Böyle Dans yarışmasına önceki akşam Defne Joy Foster’ın gafı damga vurdu

592571_detay.jpg

Dansını yaptıktan sonra jürinin karşısına gelen Foster, “Kocayı boşayıp hocayı alacağım” deyince salonda bir uğultu koptu. Ünlü sunucu bunun üzerine, “Şaka yaptım. Rick Rose’la uyumumuzu anlatmaya çalıştım” diyerek durumu toparladı.

"BURCU ÜZÜNTÜDEN DUDAĞIMDAN ÖPTÜ"
592571_b3cae22c802569ebc0b8349f50a2afa5.jpg
"YOK Böyle Dans" yarışmasında Burcu Esmersoy sürprizi yaşandı. Vatan'ın haberine göre, favoriler arasında gösterilen Burcu Esmersoy, yarışmacılardan Defne joy Foster ile son ikiye kalınca şaşırttı. Foster yarışmadan kendisinin eleneceğine kesin gozüyle bakarken Acun llıcalı, Esmersoy'un adını okudu. Defne joy Foster sevinçten yere yığılırken Esmersoy ise arkadaşını yanhşlıkla yanağı yerine dudağından öptü. Foster "Burcu ile öpüştüğümüz bir sahne oldu. Ben elenmemiş olmanın şaşkınlığını Burcu ise elenmiş olmanın getirdiği ruh halini yaşarken bu olay meydana geldi" dedi.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
gerçekten büyük gaf yapmış tvye çıkıyosan sözlerine dikkat etmen şart...eşi kimbilir ne düşündü neler yaptı...eşinin ailesi var..şaka da olsa kızmışlardır eminim

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
Ben izledim programı espri yapayım dedi ama yanlış bir yere gideceğini düşünemedi bir anda çıktı ağzından sanki...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar