Kokoş olmak

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
hep var kokoşluk ,yeni değil. aslında kokoş kelimesi o zamanlar kötü amaçla söylenirdi. abartı makyaj yapmış,fazla süsüne düşkün ve abartı takmış takıştırmış ve birazda giyiminde abartmış kişilere deniyordu.şimdi bakıyorum bakımlı kendine bakan, hoş giyinen herkese bir kokoştur denmeye başlandı..
ben bu sebepten kokoş olarak görmem kendimi. ama bakımlıyım. kendime bakarım . makyaj yaparım ve yakışanı giyinmeyi severim..bir tarzım vardır ona göre giyinirim..
ama kokoş değilim....

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
kokoşluk hep var evet yeni bir akım değil:sirin:ama makyajla yatıp kalkan yakışmayanıda yakışanıda üstüne giyen ikoncan olayım diye fönsüz bir saniye bile gezmemek kokoşluksa kalsın :cokkomik:fazla kasmamak lazım ne o öyle doğallık gibi güzellik varmı ara sıra salcan kendini :zuzu:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla bence kokoşluk her daim şık ve makyajlı saçlar yapılı olmaktır...ben kokoşmuyum değilim valla ne yalan diyim uğraşamam o kadan uzun boylu:)

R

Rosie

Misafir
Bence kokoşluk hala kötü bir şey.Olmak istemezdim.Değilim de zaten :panter: Şık olmak her zaman en iyisi.O da kendine yakışanın en güzelini giymek ile olur canım :zuzu:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
kokoş kelimesi abartılı hatunların olayı daha sevimli, masum , özenilesi hala getirmek için arkasına saklandıkları ve sıkça kullandıkları bir kelimedir,,,
ne yerler ,ne içerler o konuda bişey diyemeyecem:cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar