Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- 8 adet milföy hamuru
- 1 adet yumurta akı
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
- 1 tatlı kaşığı çörek otu
- Milföy hamurlarını oda sıcaklığında bekletip yumuşamalarını sağlayın.
- Halka şeklini vermek için önce su bardağının ağzıyla bir yuvarlak çıkarın.
- İkinci adım için çay bardağının ağzıyla kesip halka elde edin.
- Tüm hamur bitene kadar işlemi tekrar edin.
- Halkaları fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin.
- Üzerlerine yumurta akı sürün.
- Baharatları kâse içinde karıştırıp simitlerin üzerine serpin.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin.