Komik yazılar

S

suna

Misafir
KOMİK YAZILAR

» Kahvaltı yapmadım çünkü seni düşünüyorum, öğle yemegi yemedim çünkü seni düşünüyorum, akşam yemegi yemedim çünkü seni düşünüyorum, gece uyuyamadım çünkü AÇIM!!!
» Kalbimi verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye...

» Dersimiz motorun egzoz borusu, egzantrin sibob açar, motora su kaçar, yavrum o telefonla fazla oynama bir gün ..... kaçar.

» Babama sordum.Kardeşimi leylekler getirmemiş onu internetten download etmişler.

» ......... hatlı cep telefonlarınızın daha iyi çekmesi için , telefonunuzu dik pozisyona getirip üzerine oturunuz.

» Aşk sözle başlar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...

» Aşk bir maça benzer; ya yener ya yenilirsin. berabere kalırsan evlenirsin.

» Sevgilim sen seni "Öküzler" gibi sevdim. Sen beni "Eşekler" gibi teptin. Senin kapından geçerken "Hoşt" dedin. Ne olurdu bir kere "Mööö" deseydin.

» Oturdun midemin en orta yerine şekeri az, peltesi çok kahve gibi. Gönül kahve içmek ister sohbet bahane Güzel Gözlüm.

» Seni köfteden, künefeden, iskendersen, mikasa futbol topundan çok daha fazla seviyorum...

» Mutluluğun Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntün memur maaşı kadar düşük, geleceğin Demirel'in keli kadar parlak, ömrün Ecevitin ömrü kadar fazla olsun..

» Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek için 3 tuşla, mutlu olmak için 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla...

» Ay olmak isterdim gece seni aydınlatmak için, sevgi olmak isterdim kalbine girmek icinü, kuş olmak isterdim kanatlanıp kafana sıçmak için..hi.hi.hi.

» Sana zarar vermektense ben kendimi yakarım, seni üzgün görmektense dünyaları yakarım, ölürsem mezarıma gelip toprak atma sakın. O küreğin sapını ...... sokarım.

» Kendini mutlu hissediyorsan bir yerde yine bir salaklık yaptın ve farkında değilsin demektir.

» Öpmek isteyipte öpemediğin birimi var. ÖP yaz boşluk bırak adını yaz 1111 'e yolla biz senin yerine öperiz. Gülme senide öperiz. :)

» Bilgisayar başındayken televizyonuma haksızlık ettiğimi düşünüyorum...Televizyon seyrederken de bilgisayarımı aldatıyormuşum gibi geliyor...

» Dünyada iki çeşit gül olsun biri beyaz biri kırmızı sen beni unutursan kırmızılar solsun ben seni unutursam cümle alem ...... koysun.

» Kaynanamı kaybettim. Görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olunur.

» Naber kardeş beni hatırladınmı? Bayramlarda pencereden beraber bakardık. Buğulu pencereye sen yüzünü ben götümü çıkartırdım bizi hep ikiz zannederlerdi..

» Niye öyle aptal aptal bakıyorsun; benim ben cep telefonun. Çantanda durmak boğucu ve sıkıcıydı. Beni çıkarttığın için teşekkürler.

» Amerikan üst ekstremite kurulunun yaptığı son araştırmaya göre; sex hayatında başarısız olanlar mesajları okurken telefonu sağ ellerinde tutuyorlarmış: )

» tuzdan bir evim, şekerden bir sevgilim vardı; olanlar oldu...yağmur yağdı :)

» Ağlarsa anam ağlar, gerisi playback yapar

» Almış eline bir çiçek, sevecek sevmeyecek.ulan eşşoğlu eşşek çiçek nerden bilecek...

» Babam güvendi mala, Beni verdi lala. Mal gitti melâl gitti, Lal kaldı başa bela.

tsk200.gif

tsk190.gif

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ayy ben de çok güldüm.. Teşekkür ederim:) İyi geldi...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar