Konforlu emzirme için ihtiyaç listesi

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Konforlu emzirme için ihtiyaç listesi

-3 Adet emzirme sütyeni: Çeşitli renk ve stillerde kıyafetlerinize uygun alabilirsiniz. Bebeğinizi emzirirken meme ucu hijyeni önemli olduğundan her zaman temiz yedek bir emzirme sutyeniniz olmalı.

-3 Adet gece sütyeni: Hem yumuşak hem de kolay emzirme sağlayan MOMIDEA gece sutyenlerinden renk renk alabilirsiniz. Bebeğinizin sağlığı için yedek temiz bir gece sutyeniniz hazır olsun.

-3 Adet emzirme t- shirtü: Evde ve dışarıda giyebileceğiniz 3 adet MOMIDEA emzirme t-shirt'ü sizi emzirirken çok rahat ettirecek.

-2 Adet emzirme elbisesi/ tuniki: Akşam yemeklerinde ve davetlerde giyebileceğiniz bir MOMIDEA emzirme elbisesi/tunik'i emzirirken sizin en iyi yardımcınız olacak. Hem şık hem özgür hem rahat olmanız için.

-2 Adet emzirme geceligi: Doğum için gittiğiniz hastaneden itibaren kullanacağınız MOMIDEA emzirme gecelikleri ile çok rahat edeceksiniz. Temiz bir yedeğiniz her zaman olsun.

-Gögüs ucu kremi: Özellikle emzirmenin ilk aylarında sıkça görülen meme ucu çatlaklarının tedavisinde vazgeçilmeyecek bir ürün. Doğum çantanızda bulunmalı.

-Emzirme pedleri: Meme ucunuzdan fazla sütler akabilir, emzirme pedleri bu akıntıları tutar ve sutyeninize ve kıyafetinize çıkarmaz.

-Emzirme pompasi ve torbalari: Kısa zaman sonra işlerine geri dönecek anneler için ideal. Bebekleri için anne sütü depolanıyor.

Alintidir.

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Evet aslinda 3 tane emzirme sütyeni az bile, bende 6 tane vardi. Ben birde emzirme pedlerini cok kullandim. :eek:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Emzirme geceliği ve sütyeni aldım.Ama bir iki kez kullandım desem:)

Normal sütyen kullanıyordum evde zaten takmıyordum.
Göğüs pompası lazım oluyor evet onu aldım duruyor.Kullandım da.Göğüs pedleri de çok işe yarıyor,ilk doğum yaptım kızım bir aylık değildi daha alışverişe gittik.

3 saat ya oldu ya olmadı,bi baktım bende bir sıcaklık..Allahtan beyaz giyinmiştim,sütler elime akıyodu su gibi:),çok şükür sütüm boldu.

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
işte bu kadar:kayris:

offf gercekten cok ama hepside gerekli
Hepsi degilde aralarinda gerekli seyler var. :eek:
Emzirme geceliği ve sütyeni aldım.Ama bir iki kez kullandım desem:)

Normal sütyen kullanıyordum evde zaten takmıyordum.
Göğüs pompası lazım oluyor evet onu aldım duruyor.Kullandım da.Göğüs pedleri de çok işe yarıyor,ilk doğum yaptım kızım bir aylık değildi daha alışverişe gittik.

3 saat ya oldu ya olmadı,bi baktım bende bir sıcaklık..Allahtan beyaz giyinmiştim,sütler elime akıyodu su gibi:),çok şükür sütüm boldu.

Maasallah canim, ben sütyenlerini cok kullandim, pedle beraber faydali oluyor. :eek:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Rica ederim canim. Bazilarina gerek yok gercekten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar