Konuşmama cezası

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
KONUŞMAMA CEZASI Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve birbirlerine konuşmama cezası uygulamaktaydı. Aniden adam ertesi gün karısının kendisini sabah 5:00 da iş için bir uçuşu olduğundan uyandırması gerektiğini hatırladı. Sessizliği ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak için, bir kağıdın üzerine 'Lütfen beni sabah 5:00 da uyandır.' yazdı ve notu karısının bulabileceği bir yere bıraktı. Ertesi sabah, adam uyandı ancak saatin 9:00 olduğunu ve uçuşu kaçırdığını fark etti. Çok kızdı, tam karısının onu neden uyandırmadığını soracakken yatağın yanında bir parça kağıt buldu. Kağıtta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydı. .

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
Hanımefendideki sabıra bakın yaaa...ceza yememe uğruna eşinin işe geç gitmesine bile göz yummuş..Ben dayanamazdım doğrusu..Uyandırırdım..Ama yaptığıda zekice hani takdir etmemek yanlış olur..Süperdi...:cokkomik:

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.379
demekki kadını çok kızdırmış,güzel taktik :gul: :gul:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Ben olsam bir bardak suyla da olsa uyandırırdım hem konuşmamış olurdum hem de uyandırmış olurdum.Ama suyla uyanan eşimin bana tepkisi ne olurdu bilemem.Olsun en azından geç kalmazdı:eek:pucuk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar