Köpeğe tecavüz ederken yakalandı

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Kayıp köpeğini aramak için garaj kapısını açan kadın gördükleri karşısında şok geçirdi

North Carolina'nın Cumberland bölgesinde yaşayan bir adam komşusunun köpeğiyle cinsel ilişkiye girdiği için tutuklandı.

İngiliz basınından The Huffington Post gazetesinde yer alan habere göre; 33 yaşındaki Ray Lynn Mitcham Jr. adlı adam yetkililer tarafından "doğaya karşı suç işlemekle" suçlandı.

Komşusunun şikayeti üzerine tutuklanan adam 5 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Geçtiğimizhafta yaşanan olayın polise bildirilmesiyle Mitcham Jr.'ın gözaltına alındığı öğrenildi.

Köpek DNA örneği için Cumberland Bölgesi Hayvan Kontrolü'ne götürüldü. Burada yapılan araştırmada köpeğin cinsel bölgesinden bulunan spermlerin sapık komşunun DNA'sı uyuştuğu görüldü. Köpeğin fiziksel olarak şiddete uğramadığı öğrenildi.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tövbe tövbeee... ben bunların haber yapılmasına karsıyımm. adamın içinde sapıklık varsa okudukca gaza gelir cünkü. bide kefaletle niye serbest kalıyo onu anlamıyorum. parası olan yapsın o zaman:sinir:

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
tövbe tövbeee... ben bunların haber yapılmasına karsıyımm. adamın içinde sapıklık varsa okudukca gaza gelir cünkü. bide kefaletle niye serbest kalıyo onu anlamıyorum. parası olan yapsın o zaman:sinir:

Gaza gelmesine neden olan hiçbir sebep yokki tatlım.Utanıp yerin dibine girmesi ve girdiği dipten asla çıkmaması lazım bu haber sayesinde :sinir: :sinir: Bu tipler utanmanın ne olduğunu bilirmi oda soru işareti tabi:dusun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

Gaza gelmesine neden olan hiçbir sebep yokki tatlım.Utanıp yerin dibine girmesi ve girdiği dipten asla çıkmaması lazım bu haber sayesinde :sinir: :sinir: Bu tipler utanmanın ne olduğunu bilirmi oda soru işareti tabi:dusun:

kendi halinde bi hayvancıga uckur cözen adamda utanma olur mu cnm hiç:sinir: kadınlara tecavüz ettiklerinde bahane oluyo işte isteyerek oldu, tahrik etti su bu.. ama bi hayvandan etkilenmek nasıl bişi nasıl bi bahane bilemiyorum :sinir:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar