Köpük Hiç Uçamayacak ..

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Öyle Aglıyorum Çaresiz hissediyorum Muhabbet Kuşum Köpük french molt hastasıymış bugun ögrendim ..Bir hevesle kanat çırpıyor uçacakmış gibi sonra yere düşüyor o düşünce benim canım yanıyor Bitane Oğlum ''DiyoŞum'' dedikçe ağlıyorum ..Keşke tedavisi olsa .. Keşke.. Oda en nihayetinde can taşıyor..

Tepki
8.216
oyy kıyamam ben o minnoşaaa yerim onu çok üzüldümm :mendil:

ya ben hayvanları çok seviyorum çok üzülüyorum bence bizler akıl sahibiyiz onları korumalı kollamalıyız her zaman
tabi bu durumda elden gelen bişey yok inşallah hastalığının çözümü bulunur yada Rabbim şifasını verirde özgürce uçar yine

OP
_Dersena_

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
aaaaaa üzüldüm canım yaa
benim annaneminde kuşu var adı limon kanatları küçük oda uçamıyo odamı hasta acaba:acep:
çok üzüldüm tatlım bizim kuşlarda konaşamadılar daha uçuyolarda

oyy kıyamam ben o minnoşaaa yerim onu çok üzüldümm :mendil:

ya ben hayvanları çok seviyorum çok üzülüyorum bence bizler akıl sahibiyiz onları korumalı kollamalıyız her zaman
tabi bu durumda elden gelen bişey yok inşallah hastalığının çözümü bulunur yada Rabbim şifasını verirde özgürce uçar yine

saol mavişim metisim .. elbetteki artık dahada farklı ilgilenecegim Çok küçük ve savunmasız .. Rabbim şifasını versin inşaALLAH hep böyle olsada her zaman ilgimde sevgimde sonsuz olacak

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
oy kiyamam ya cok üzüldüm inanki,Allah uzun ömür verdigi sürece sizin sefkat ve sevginizle ucmadanda hayatina dvm edebilir insaallah canim benim
bizimde 2yavru cennetpapagani geldi subatda elimizde büyütdük biri sakatdi ama ömrü kisaydi malesef :( simdi digerine gözümüz gibi bakiyoruz

OP
_Dersena_

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
oy kiyamam ya cok üzüldüm inanki,Allah uzun ömür verdigi sürece sizin sefkat ve sevginizle ucmadanda hayatina dvm edebilir insaallah canim benim
bizimde 2yavru cennetpapagani geldi subatda elimizde büyütdük biri sakatdi ama ömrü kisaydi malesef :( simdi digerine gözümüz gibi bakiyoruz

saol inci tanem tşk ederim güzel dileklerin için.. cennet papaganına ALLAH sağlık versin hep sizinle olsun

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
benimde kusum böyle olmustu sonra cok yasamadi:gitme:
o kadar üzülmüstümki annem yasakladi sonra bir daha almami:uzgun:

OP
_Dersena_

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
en fazla 2 yıl yaşarlarmış dün ögrendim ruh gibiyim toparlanamıyorum sürekli ağlıyorum ne yapacağım bilmiyorum tüm sevdiklerimi bir bir kaybediyorum ..başım çatlıyacak gibi ağrıyor çaresizim

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
ah canım ya kıyamam ona çok üzüldüm inşallah uzun ömürlü olur bırakmaz sizi:uzgun:
benimde öyle bi kuşum vardı uçamıyodu aynı hastalıktanmı bilmiyorum ama uzun bi süre yaşamıştı canım.önemli olan başka hastalığı olmasın sen iyi düşün

OP
_Dersena_

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
ah canım ya kıyamam ona çok üzüldüm inşallah uzun ömürlü olur bırakmaz sizi:uzgun:
benimde öyle bi kuşum vardı uçamıyodu aynı hastalıktanmı bilmiyorum ama uzun bi süre yaşamıştı canım.önemli olan başka hastalığı olmasın sen iyi düşün

inşaALLAH canım iNŞaALLAH tşk ederim güzel duların için :aglayan::aglayan::aglayan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar