E
esmanur
Misafir
Malzemeler
* 2 Bardak bezelye
* 1 orta boy soğan (doğranmış)
* 1 küçük havuç (doğranmış)
* 1 orta boy patates (soyulmuş ve doğranmış)
* 1/2 çay kaşığı veya daha fazla tuz
* 2 çay kaşığı köri tozu
* 2 bardak tavuk suyu
* 2 bardak süt
Tarif Bilgileri
Kategori: Hint Yemekleri
Puanı: 5
Tarifi Yazdır
Yapılışı
Sebzeleri, baharatları ve 1 bardak tavuk suyunu orta boy bir tencerede bir araya getirin. Sebzeleri yumuşayıncaya kadar haşlayın. Karışımı bir blender veya mutfak robotuna aktarıp püreye dönüştürün. Blender hala çalışmaktayken diğer 1 bardak tavuk suyunu da ekleyin. Karışımı tekrar tencereye alın. Sütü de ekleyin. Ara sıra karıştırarak bir süre daha pişirin.
* 2 Bardak bezelye
* 1 orta boy soğan (doğranmış)
* 1 küçük havuç (doğranmış)
* 1 orta boy patates (soyulmuş ve doğranmış)
* 1/2 çay kaşığı veya daha fazla tuz
* 2 çay kaşığı köri tozu
* 2 bardak tavuk suyu
* 2 bardak süt
Tarif Bilgileri
Kategori: Hint Yemekleri
Puanı: 5
Tarifi Yazdır
Yapılışı
Sebzeleri, baharatları ve 1 bardak tavuk suyunu orta boy bir tencerede bir araya getirin. Sebzeleri yumuşayıncaya kadar haşlayın. Karışımı bir blender veya mutfak robotuna aktarıp püreye dönüştürün. Blender hala çalışmaktayken diğer 1 bardak tavuk suyunu da ekleyin. Karışımı tekrar tencereye alın. Sütü de ekleyin. Ara sıra karıştırarak bir süre daha pişirin.