Korku Evi (30 Eylül 2011)

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
528233231216.jpg

Yönetmen: Jim Sheridan
Oyuncular: Naomi Watts,Taylor Geare,Rachel Weisz,Marton Csokas,Claire Geare

Senaryo: David Loucka
Görüntü Yönetmeni: Caleb Deschanel
Kurgu: Glen Scantlebury, Barbara Tulliver
Müzik: John Debney
Yapım Tasarımcısı: Carol Spier
Yapımcı: Daniel Bobker, Ehren Kruger, David C. Robinson, James G. Robinson
Yapım: ABD (2011)
Dağıtımcı: Pinema
Gösterim Tarihi: 30 Eylül 2011

Başarılı yayımcı Will Atenton (Daniel Craig) işini bırakıp eşi Libby (Rachel Weisz) ve iki kızıyla birlikte Manhattan'dan New England'daki eski bir kasabaya taşınır. Ancak keyfini sürmeye başladıkları yeni evlerinde eskiden bir kadın ve çocuklarının öldürüldüğünü öğrenirler. Çevre halkı bu katliamı, kadının hayatta kalan kocasının gerçekleştirdiğine inanmaktadır. Will, gizemli komşusu Ann Paterson'ın (Naomi Watts) verdiği bilgiler ışığında cinayetleri kimin işlediğini bulmaya çalışır.

H

Hera

Misafir
GüzeL Bizde her Cumartesi gecesi Korku Filmi İzleriz En son ve En yeni filmler eşimle korku filmi hastasıyız birde macera aksiyon.. Cumartesi pazar izleriz bazen Sabahlara kadar söylemiştim birkeresinde hatırlarsan oturduk sabah kadar geç uyuduk film izledik diye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Korku filmlerini bende cok severim ama esim pek izlemiyor.
O yüzden ben tek basima izliyorum o bilgisayar karsisinda arada gözünün ucuyla bakiyor. :hihi:

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
GüzeL Bizde her Cumartesi gecesi Korku Filmi İzleriz En son ve En yeni filmler eşimle korku filmi hastasıyız birde macera aksiyon.. Cumartesi pazar izleriz bazen Sabahlara kadar söylemiştim birkeresinde hatırlarsan oturduk sabah kadar geç uyuduk film izledik diye

Hatırlayamadım canım :sinifsinif: Eşim sadece benim için izler korku filmini :hihi: kendisi pek sevmez.Korku filmi dışında savaş,bilimkurgu,aksiyon,macera,komedi ... vs hiç farketmez ama korku deme ona :hihi: bazen acındırırım kendime ozaman izleriz :cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar