Korkudan "Birlikte ölelim, ayrılmayalım" dediler

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Korkudan "Birlikte ölelim, ayrılmayalım" dediler

İnternetten tanışıp aşık olan iki küçük çocuk evden kaçıp Jandarmanın kendilerini aradığını duyunca intihar etmek istedi

558577_detay.jpg

İnternette tanışarak birbirlerine aşık olan iki çocuk, kaçtıkları evde jandarmanın kendilerini yakalayacağını düşününce intihara teşebbüs etti.
İnternet aracılığıyla tanışan iki çocuk evlenmeye karar verdi. Sercan C. (16), Fatma N.Ö. (13) ile kaçmayı kararlaştırdı. İstanbul'da yaşayan Sercan C, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşayan Fatma N.Ö'yü yanına alarak Görele'nin Derekuşculu köyündeki babaannesinin evine geldi.
Ailelerinin yaptıkları kayıp ilanını araştıran jandarma iki çocuğun izine Görele'de rastladı. Köyün muhtarına durumu haber veren jandarma ekipleri ikiliyi almaya köye geleceklerini söyledi. Köyün muhtarı, iki çocuğun kaldığı eve gitti. Durumdan haberdar olan iki çocuk, yaşlarının küçük olmasından dolayı jandarma tarafından yakalanıp ailelerine teslim edileceklerini düşündü.
'Birlikte ölelim, ayrılmayalım' diyerek kendilerini karın bölgesinden bıçaklayan iki çocuk, yatağa yatıp kan kaybından ölmeyi bekledi. Bu sırada Sercan C.'nin babaannesinin ve muhtarın odaya girmesiyle iki çocuk yatakta kanlar içinde bulundu. Görele Jandarma Komutanlığı'nın da devreye girmesiyle yaralı çocuklar Görele Devlet Hastanesi'ne yetiştirildi. Sercan C, Görele Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı, Fatma N.Ö. de Giresun Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Tedavi altına alınan gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
allah aklı fikir versin ya gençlik nere gidiyor ya
yaşlara bak aşık olma yaşımı okuma yaşımı şaştım kaldım vallah
seneler sonra bunlar bıkarlar birbirlerinden

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ya yaşlara bak yaşadıklara şeylere bak Allah akıl fikir versin bu kadarı da fazla yani

RAVA

Daimi Üye
Tepki
687
Bende okudum bu haberı sabah çok üzüldüm...Dünya ibretlik olmuş yaşanmaz olmuş nasıl değişime uğruyor bütün öz değerlerimizzz çok yazıkk :mendil:

P

pure life

Misafir
yarabbim yaaa neler duyuyorz artk.. internt böyle blnçsz kullanlmya devam ederse daha böle ne ilgnç haberler duyacagz allah bilir....allah sonumuzu hayr etsn ve toplumumzn kanayan yarasna bi derman olsn inş...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.468
insanlar gittikçe aptallaşıyormu acaba diye düşünmeye başlamadım değil hani.Yahu ben kendimi o yaşta hatırlıyorum böyle birşey aklıma gelmezdi sokakta ip atlayıp oyunlar oynuyordum şimdi 11-12 yaşlarındaki çocukların aklından neler geçiyor ya tv'de gördüklerine özenen gördüklerinden etkilenen bir kitle varmışya bunlar onlardan sanırım...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Anne babalara çok görev düşüyor bu konuda..

İnternet tv ortam çok kötü artık,çocuklara hissettirilmeden göz altında tutmak gerek

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar