Korunma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

filizcan

Yeni Üye
Tepki
17
uzun süre korunmak nekadar sakıncalı?yani daha sonra bebek istediğimizde sorun yaşarmıyız biz uzun süre korunanlar?

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
canım duyuğum kadarıyla söylim hiç çocuğun yok sanırım uzun süre korunanlarda sorun yaşanıyor ama geçici tedavisi var yani bikaç arkadaşımın başına geldi uzun süre korundular ama o hapla korunuyodu sorun yaşadı hemen çocuk sahibi olamadı tedavi oldu şimdi iki çocuğu var.

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
hiç kimsemi bilmiyor?????ilginç

bence bu kadın doğumla ilgili bir doktorun bileceği konu.Ama ben şu kadarını söyleyebilirim korunma yönteminin ne olduğuna bağlı.Hap la korunma geciktirebilir.Benim hamile olmadan önce hapla korunmuştum ve sonra korunmayı kestiğim halde olmamıştı bir müddet.Ama herkeste aynı etki mi görülüyo bilemem.Tıp dünyasında ilerlemeler oluyo her zaman dediğim gibi en iyi doktor bilir canım.-ayse

__asli__

Daimi Üye
Tepki
448
Bende 9 ay hapla korundum ama korunmayi kestikten 1 sene sonra hamile kaldim biraz

geciktirdi

Ama benim arkadasimda genckizligindan beri korunur ama biraktigi an hamile kaliyor yani cok farkli herkeste.

Bu bünye meselesi bence herkesin bünyesi farkli bence doktoruna danis bunu canim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar