Köşkten Atılınca Sokakta Yattım

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501

71 yaşındaki Halis Toprak kendinden 54 yaş küçük olan Nazlıcan Tağızade ile 2009'da evlenmişti.

Çok geçmeden de birbirlerine girmişler, boşanma davası açmışlardı. Nazlıcan Tağızade, Star TV'deki 'Duymayan Kalmasın'a katıldı ve çarpıcı açıklamalar yaptı. Nazlıcan Tağızade ağlayarak, "Daha evlendiğim gün rüya bitti, kabus başladı. Halis Bey ile duygusal anlar yaşamaya bile fırsatımız olmadı. Aslanlı Köşk'ten atıldığım ilk geceyi sokakta geçirdim. Sonra kimse bana uzun süre ev vermek istemedi" dedi. Nazlıcan Tağızade, Halis Toprak'ın kendisine hediye ettiği saat ve yüzüğü de gösterip gerçek olmadıklarını, 5 euro'ya aldıklarını söyledi. Halis Toprak'ın nikah öncesinde "Seni en iyi okullarda, en iyi şartlarda okutacağım" vaadinde bulunduğunu anlatan Nazlıcan Tağızade şöyle konuştu: "Vaatlerini yerine getirmedi. Şimdi üniversiteyi kazandım. Hukuk okumak istiyorum. Burs arıyorum. Vermek isteyenler, Halis Toprak'ın korkusundan geri çekiliyor. Buradan namus sözü veriyorum; burs parasını geri ödeyeceğim." Nazlıcan Tağızade 6 bin TL nafaka aldığını da söyledi.

Nazlıcan Tağızade'nin annesi Şehirnaz Tağızade de canlı yayına telefonla bağlandı ve şok iddialarda bulundu. Kızının evlenmemesi için çok uğraştığını, vazgeçiremeyince de sinir krizleri geçirdiğini söyleyen Şehirnaz Tağızade, "Kızımı, Aslanlı Köşk'e ziyarete gidince gördüm ki; Halis Toprak'ın evlenmesinin hiç gereği yokmuş. Çünkü tüm ihtiyaçları karşılanıyordu" dedi!

M

madesam

Misafir
biri bana da anlatsın ünlü mü bunlar neyin nesi neyin fesi

canım halis toprak toprak holdingin sahibi bu şirketin kağıt seramik vs vs fabrikaları var defter falan da var.. baya zengin yani.. ama 71 yaşındaki adam 17lik kızla evlendi olay oldu baya sonra da boşandılar kısa süre sonra şimdi de adamdan 6000tl nafaka alıyormus da okumak için burs arıyomuş

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Evet kesin :eek:
Kendin hem çocuk yaşında deden yaşındaki adamla evlen adına aşk de sonra çok geçmeden uyandım boşandım de yalandan kim ölmüş serveti için evlenmiş istediği olmayınca da boşanmış anneside çıkmış ekranda ah kam kesiyo çok karşı çıkdım diye sizin rızanız olmadan nasıl imzayı atabilirki o nikah defterine

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
evdeki hesap çarşıya uymadı gibi bişey olmuş hesaplı evlilikler hep güzel sürecek diye bişey yok 17 de çok ufak bi yaş ya 71 e 17 aradaki fark gerçekten çok davul dengi dengine ne işin var git oku şuna bak...töre usülü başlık için evleniyolar gururlarından bide ağlıyorlar kırsal kesimdeki küçük yaştaki çocuklar buda neyin derdinde:zopa:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
ben suçu onda değil ailesinde görüyorum sonuçta yaşı daha çok küçük reşit bile değildi evlendiğinde. anne ve babanın imzası olmadan evlilikte olmaz..bir anne baba 17 yaşındaki evladını nasıl dedesi yaşındaki biriyle evlendirir..

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Ne yüzle ekrana çıkıp hala burs istiyor anlamış değilim.
Bide ağlıyor geçen gördüm ekranda hiç dinlemedim kapattım kanalı sinir oluyorum ekranda timsah gözyaşı dökenlere:kizdim:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
kendinden 54 yas büyük biriyle evlenirsen olacagi budur kizin ailesine de hayret ettim insan kizini nasil 71 yasindakiyle evlenmesine izin verir:böö:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar