Kötü Yol (Kanald)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926

images
images
images

Kötü Yol

Kanal D’de yakında başrollerini Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları “Kötü Yol” adlı yeni bir dizi daha başlıyor.

Orhan Kemal’in aynı adlı romanından esinlenerek televizyona uyarlanan “Kötü Yol”un hikayesi, 1960’lı yılların İstanbul’unda, Yeşilçam’da geçiyor.“Halk Sineması” olarak vasıflandırılan, yılda 200’e yakın filmin çekildiği yıllar… Birbirlerine delicesine seven sevgililerin, bir türlü kavuşamayan aşıkların, makûs talihini yenmek için uğraşıp didinen fakir insanların anlatıldığı ama, her şeye rağmen mutlu sonla biten “melodramlar”ın zamanı… 1965 senesi, Adana… Çamaşırcı Ayşe Kadın’ın büyük kızı Nuran, çevresi tarafından sürekli güzelliği övülen ve artist namzeti olarak görülen fakir bir kızdır. Bir gün, ağabeyi İhsan tarafından yüklü bir başlık parası karşılığında Bedir Ağa’ya satılır. Nuran’ın tek kurtuluş ümidi, büyük bir aşkla sevdiği şoför Reşat’tır. Fakat evlilik hayalleri kurduğu Reşat’ın onu patronunun karısıyla aldattığını öğrenince İstanbul’a kaçıp, hep ona söylenen, arada sırada kendisinin de hayalini kurduğu şeyi yapmaya; yani bir sinema yıldızı olmaya karar verir.Adana kökenli bir rejisör olan Kenan Yılmazer, İstanbul’da Nuran’ın elinden tutarak ona bir şans verir ve şöhret basamaklarına ilk adımını atmasını sağlar. Ancak ne Reşat ne de ağabeyi İhsan, Nuran’ın peşini bırakmayacaktır.

Yapımcı : Gold Film Faruk Turgut Uygulayıcı Yapımcı :Ahsen TüzünSenaryo :Zülküf YücelYönetmen :Nisan AkmanSanat Yönetmeni :Erhan AkgünGörüntü Yönetmeni :Yüksel VarolOyuncular: Cansel Elçin (Kenan), İlker Aksum (Reşat), Şükran Ovalı (Nuran), Ezgi Mola (Leman), Ayşenil Şamlıoğlu (Güllü), Nergis Çorakçı (Ayşe), Nursel Köse (Bedia), Tuncer Salman (Fikret), Ferit Kaya (İhsan), Suphi Baba (Ali Erkazan),Nilüfer Açıkalın(Ayten) Gökçe Ayyıldız (Canan)

Kanald

-kotu-yol-da-bulustular-2347910.Jpeg

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
Her ne kadar Cansel Elçin ,İlker Aksum ,Ezgi Mola ve Ayşenil Şamlıoğlu'nu sevsemde bana da izlenmeyecek gibi geldi başroldeki kız çok vasat gözüküyor keşke başrolde Ezgi Mola olsaydı :dusun:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
bencede ezgi molayi basrole koysalar daha izlenir olurdu cansel elcini seviyorum ama digeri her zaman sonuk kaliyo basrole yakistiramiyorum pek

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
17089877.jpg

Bir Yeşilçam hikayesi Kötü Yol

Kanal D’de yakında başrollerini Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları “Kötü Yol” adlı yeni bir dizi daha başlıyor.Orhan Kemal’in aynı adlı romanından esinlenerek televizyona uyarlanan “Kötü Yol”un hikayesi, 1960’lı yılların İstanbul’unda, Yeşilçam’da geçiyor.

Dizinin başrollerini İlker Aksum, Şükran Ovalı ve Cansel Elçin paylaşıyor.

Dizinin hikayesi

“Halk Sineması” olarak vasıflandırılan, yılda 200’e yakın filmin çekildiği yıllar… Birbirlerine delicesine seven sevgililerin, bir türlü kavuşamayan aşıkların, makûs talihini yenmek için uğraşıp didinen fakir insanların anlatıldığı ama, her şeye rağmen mutlu sonla biten “melodramlar”ın zamanı… 1965 senesi, Adana… Çamaşırcı Ayşe Kadın’ın büyük kızı Nuran, çevresi tarafından sürekli güzelliği övülen ve artist namzeti olarak görülen fakir bir kızdır. Bir gün, ağabeyi İhsan tarafından yüklü bir başlık parası karşılığında Bedir Ağa’ya satılır. Nuran’ın tek kurtuluş ümidi, büyük bir aşkla sevdiği şoför Reşat’tır. Fakat evlilik hayalleri kurduğu Reşat’ın onu patronunun karısıyla aldattığını öğrenince İstanbul’a kaçıp, hep ona söylenen, arada sırada kendisinin de hayalini kurduğu şeyi yapmaya; yani bir sinema yıldızı olmaya karar verir. Adana kökenli bir rejisör olan Kenan Yılmazer, İstanbul’da Nuran’ın elinden tutarak ona bir şans verir ve şöhret basamaklarına ilk adımını atmasını sağlar. Ancak ne Reşat ne de ağabeyi İhsan, Nuran’ın peşini bırakmayacaktır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
17201877.jpg

Ezgi değil Leman

Ezgi Mola, Kanal D’nin yeni dizisi “Kötü Yol” için sarışın oldu.Yakında başlayacak dizide ‘Leman’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu, yeni imajıyla objektife poz verip fotoğraflarını Twitter’daki takipçileriyle paylaştı.

Hürriyet

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ben bu dizinin reklamlarina bile uyuz oldum yok hic zannetmiyorum tutsun
basroldeki kiz hic hosuma gitmedi zaten :korkak:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
ukran-ovali_d09522b9-d862-4606-b97e-57081bc06bc4_3_39D07B07-191B-43DC-9B08-36B1AB1742D1.jpg

Dayak sahnesinde çok kötü hissettim!..

trans.gif

Şükran Ovalı, Orhan Kemal’in aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan “Kötü Yol”da ilk başrol heyecanını yaşıyor. Yakında Kanal D’de başlayacak dizide yaşlı bir ağayla evlendirilmek istenince Adana’dan İstanbul’a kaçan ve şöhret basamaklarını hızla tırmanan Nuran’ı canlandıran Ovalı ile Adana’daki sette buluştuk, “Kötü Yol”u konuştuk.
trans.gif

Yeni projen hayırlı olsun. Bize öncelikle “Kötü Yol”da canlandıracağın karakterden biraz söz eder misin? Nasıl biri bu Nuran?

- Nuran tomurcuk tomurcuk duyguları olan, ürkek, naif, duygusal, gözü kara, içe kapanık, kırılgan, saf bir genç kız. O kadar renkli bir karakter ki, tek cümle ile anlatamam. Okuma yazması yok, cahil cesareti var. Çok saf ama salak değil. O dönemdeki her kız gibi de sinema artistlerine özeniyor. Gerçi ben de hâlâ özeniyorum.

Türkan Şoray hayranlığı da vardır sende o zaman...

- Tabii, hâlâ özenirim ona. Yaşayan bir efsane. Kadının tişörtlerini giyiyoruz, dahası var mı?

Nuran’a dönersek, anladığım kadarıyla anarşist bir tarafı bu var karakterin...

- Evet, öyle. Sene 1965... Yer Adana... Baskıcı bir abi, onu ağaya satıyor. Ama Nuran kaderine boyun eğmiyor, cebinde beş kuruş olmadan kaçıyor.

sukran-ovali_fa51f496-a409-4dad-8f2b-8048ca8db76f_3.jpg

ŞÖHRET ERKEN GELSE KALDIRAMAZDIM

O dram ne yazık ki 60’lı yıllarda kalmadı, hâlâ yaşanıyor. Küçücük kızlar yaşlı adamlara satılıyor. Bu konu hakkında neler hissediyorsun?

- Evet. Saygısızlık etmeden bu duyguları yaşayan bütün kadınların adına konuşmaya çalışıyorum dizide. Bütün derdim bu.

Bu senin ilk başrolün. Dolayısıyla “Kötü Yol”un senin için önemi daha büyük olmalı...

- Kesinlikle öyle. Bana bu fırsatı verdikleri için çok mutluyum.

Bir röportajında “Hayalim, İlker Aksum ile oynamak” demişsin. Bu dizi sayesinde o hayalin de gerçekleşmiş oldu...

- Evet. Zamanında Ahmet Mümtaz Taylan da bana “Çok isteyince oluyor, yeter ki içten ve yürekten iste” demişti. Demek çok içten istemişim.

İlker Aksum ile oynamak neden bu kadar önemli senin için?

- Çünkü benim gibi o da bulunduğu noktaya kolay gelmedi. Duruşuyla, hayata bakışıyla Türkiye’nin en iyi aktörlerinden biri. Çok değerli bir oyuncu. Kendi adıma konuşayım, 18-19 yaşında gelen bir şöhreti sanırım kaldıramazdım.

sukran-ovali_384e2e88-d3c3-4ea0-9814-aa6b0e824935_10.jpg

MAĞDURLARI SAVUNDUM DİYE YALNIZ KALDIM

Peki dizideki diğer oyuncularla daha önce çalışmış mıydın?

- Ezgi Mola, okul arkadaşım. Ayşenil Şamlıoğlu hocam, aynı zamanda ilk tiyatro oyunumun yönetmeniydi. Abimi oynayan Ferit (Kaya) ile de 11 yıldır tanışıyoruz. Birlikte oyunlar sahneledik, birlikte parasız kaldık, beraber büyüdük. Gerçekten de abim gibi. Cansel Elçin de kalbi elinde bir çocuk. Bütün bu isimlerin bir arada olması inanılır gibi değil.

Bir sahnede Ezgi Mola’yı tecavüze uğramaktan kurtarıyormuşsun.

- Evet. Kişiliğimde de vardı bu. Mağduru her durumda savunurdum. Sonra bu huyum yüzünden yalnız kaldım. Artık “Aman bu kadar konuşmayayım, bu kadar olayların içine girmeyeyim” diyorum. Yine de adalet duygum çok yüksek, sonuna kadar tutamıyorum kendimi, sabrım taşıyor.

Mesela?

- Beyoğlu’nda bir çocuk sevgilisini duvara yapıştırıp sıkıştırmaya çalışıyordu. Hiç düşünmeden araya girdim. Bir hayvanı dövmeye kalkarlarsa da araya girerim. Ama İstanbul bu anlamda çok korkutucu. İzmir’de her “merhaba”nın karşılığı vardır, burada olmayabiliyor.

kotu-yol_86175513-330a-402b-9ce8-c93301c37e93_3.jpg

DAYAK SAHNESİNDE ÇOK KÖTÜ HİSSETTİM

11 yıldır tanıdığın Ferit Kaya’dan da senaryo gereği dayak yemişsin. Zorlanmadınız mı o çekimlerde?

- Evet... Hem de eni konu vurdu. Canımın acımasını düşünmedim de gerçekten bana vurulmuş gibi hissettim. Çok garipti (gözleri doluyor).

Nuran ne yapıyor o sahnede?

- Korkuyor ama susmuyor çünkü çocukluğundan beri dayak yiyor. Abinin psikolojik problemleri var, onurunu kaybetmiş bir adamı oynuyor.

Cansel Elçin’in oynadığı karakter aslında romanda yok. Sonradan hikayeye eklenmiş. Sence nasıl oldu bu değişiklik?

- Bence çok güzel oldu. Cansel’in oynadığı karakter rejisör ve dizide setin içinde set görüyoruz. Bence uyarlayanların muhteşem zekası sayesinde Yeşilçam, Orhan Kemal’in “Kötü Yol”una konu oluyor. Herkes dermiş ya eskiden “Oyuncu olup kötü yola mı düşeceksin?” diye. O yüzden ismiyle çok örtüşen bir fikir bence. Ve Cansel bu karakter için biçilmiş kaftan.

KADINLIĞIMI SADECE SAHNEDE ORTAYA KOYARIM

Senin hakkında “Erkek gibi kız” diyen çok...

- Zaten kadın estetik yaratılmış. Bir de bakın ben ne kadar seksiyim, güzelim diye salınmasına gerek yok. Eğer kadınlığımı ortaya koyacaksam, bunu sahnede yapmayı tercih ederim. Onun dışında kimliksiz olmak daha çok hoşuma gidiyor. Bu yüzden “erkek gibi kız” tabiri beni üzmez.

Adınızı arama motoruna yazınca direkt “Bir Bulut Olsam”daki sevişme sahneleriniz çıkıyor. Bu seni rahatsız ediyor mu?

- Etmiyor. Ben oyuncuyum. “3-2-1 kayıt” denildi, ben de oynadım. Onun montajı, kurgusu, yönetmeni, yapımcısı ve bir kanalı var. O sahneyi beğenmeyen, sakil durduğunu söyleyenler olabilir. Ama ben o sahnenin nasıl montajlandığını, nerede yakın nerede uzak plan aldıklarını bilemem. Bunların hiçbiri benim işim değil. Ayrıca nasıl yazıldığı da önemli. Ben o sahneyi Meral Okay’ın senaryosunda oynadım. O yüzden pişman değilim. Ama tabii yaşım ufaktı.

O zaman kaç yaşındaydın?

- 23 yaşındaydım. Bunun hakkında çok konuşuldu ama ben cevap vermedim. Dediğim gibi, sadece işimi yaptım.

kotu-yol_e67007f3-43ed-4bb4-b629-30095eededd8_3.jpg

HAKAN İLE GÜZEL BİR ÇİFT OLDUK

Özel hayattan söz edelim mi biraz da... Hakan Kurtaş’la uzun zamandır berabersiniz.

- Evet, 1,5 yıldır beraberiz. Hiç saklamadık, hiç kaçmadık. Buna neden gerek duyalım zaten. Birbirini seven iki genç insanız.

Evlilik planınız var mı?

- Biz güzel bir çift olduk. İkimiz de temiz kalpliyiz, oyunculuğu çok seviyoruz, birbirimize yardım ediyoruz. Çok şey paylaşıyoruz. Evlilik de bundan pek farklı olmasa gerek.

Çoluk çocuğa karışmak dışında...

- Çocukları o kadar çok seviyorum ki. İnşallah annem kadar iyi, babaannem kadar güçlü ve sorumlu bir anne olurum. Ama şu an ona hazır değilim. İsterim ki bir aşk çocuğu olsun, benim ve eşimin ayakları yere bassın, o çocuğun geleceğini birlikte düşünebilelim, önümüzü görebilelim. Oysa biz daha emekliyoruz. Ben hayatın içinde emeklerken, bir çocuğun sorumluluğunu alamam.
(Röportaj: Ebru Esen TURGUD)

ekolay

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
17328111.jpg

İşin özü aşk

İlker Aksum, Kanal D’nin yeni dizisi “Kötü Yol”daki rolüyle seyirciyi ters köşeye yatırmaya hazırlanıyor. Orhan Kemal’in romanından uyarlanan dizideki Reşat karakteriyle ‘ailemizin çocuğu’ imajından sıyrılacağını söyleyen Aksum, “Seyirci Reşat’tan hoşlanmayabilir” diyor.* İlker Bey, “Kötü Yol”da Reşat rolüyle seyirci karşısına çıkacaksınız. Nasıl biri bu Reşat, anlatır mısınız biraz?

- Reşat, Adana’da bir ağanın yanında şoförlük yapan, biraz çapkın bir adam. Reşat’ta şeytan tüyü var, kendisini sevdirmeyi biliyor. Arkadan da iş çeviren biri.

* Seyirci sevmeyebilir o zaman?

- Reşat, bugüne kadar oynadığım rollerin biraz dışında. ‘Ailemizin sevimli delikanlısı’, ‘ailemizin iç güveysi’ değil bu sefer, sert bir rol. Biraz ters köşe yapmak istedim. Seyirci Reşat’tan hoşlanmayabilir, itici bir tarafı da var çünkü. Ama hem itici hem sevimli. Orhan Kemal’in romanında Reşat çok daha kötü. Dizide biraz değişmiş, o sert hatlar yumuşatılmış. Romandakinden daha düzgün, daha onurlu gururlu bir adam.

* Reşat için “Kızları çeken bir mıknatıs gibi” deniliyor...

- Bilmem, öyle mi? (Gülüyor) Evet, hatunlarla arası iyi. Ama gönlünde yatan biri yok. Evlilikten korkan, sorumluluktan kaçan, çoluk çocuk olayına hiç girmek istemeyen birisi olduğu için ilişkileri hep yüzeysel. Ama Şükran Ovalı’nın oynadığı Nuran’a karşı daha farklı bir yaklaşımı var.

* Gizli aşk yaşıyorlar değil mi?

- Evet. Nuran, Reşat’ın en yakın arkadaşı İhsan’ın kardeşi ve İhsan da o konuda çok muhafazakâr. Hatta Reşat’a “Sen de onun bir abisisin” diyor. Dolayısıyla aşklarını gizli yaşıyorlar.

SEYİRCİYİ AVAMLIĞA ALIŞTIRDIK BEL ALTI DÜŞÜNMEYE BAŞLADILAR

* Aşk konulu dizilerdeki sevişme ve öpüşme sahneleriyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

- Olabilir, dünyada örnekleri var. “Lolita” filmine baktığınızda mesela, yönetmenin 16 yaşındaki bir kızın cinsel hayatını filme aldığını görüyorsunuz. Ama bunu nasıl yaptığın önemli. Yani nasıl işlediğin, nasıl yazdığın ve seyirciye ne gösterdiğin önemli. Dünyada cinsellik ile sinema tarihine geçmiş filmler var; öpüşmeyle, sevişmeyle, aşkla... Aşk, işin özü zaten. Ama dediğim gibi, bunu nasıl gösterdiğin önemli. Ben popüler sinemayı seviyorum. Popülarite olmadan sanatsal bir dünyanın olamayacağını düşünenlerdenim. Ama sadece öpüşme, sevişme çekersen, bunun sanatta bir yeri yok. Başka kulvarlarda yeri var. Kriterleri yükseltmek lazım. Seyirciyi o kadar alıştırdık ki avamlığa, o kadar alıştırdık ki kalitesizliğe, artık her şeyi bel altı düşünmeye başladılar. Bunu değiştirmek tamamen bizim elimizde. Görsel sanatlarla ilgilenen herkes biraz daha gayret ederse, bu olur diye düşünüyorum...

* Orhan Kemal’in romanından uyarlandığına göre, sizin dizinizde de olacak bu tür sahneler.

- Evet, Orhan Kemal’in romanlarında erotizm vardır ama bakalım o erotizmi biz nasıl gösterdik. Bakalım halk ne diyecek...

SEVİŞME SAHNELERİ KÖTÜ ÇEKİLİYOR

* Sizin daha önceki dizilerinizde de çok konuşulan cinsel içerikli sahneleriniz vardı..
.
- Evet, “Bizim Yenge” dizisinde vardı öyle sahneler. Şimdi göreceksiniz ki İlker Aksum “Kötü Yol” dizisinde öpüşüyor da, sevişiyor da. Önüne gelenle de birlikte oluyor. Ama dediğim gibi, bunu nasıl gösterdiğimiz önemli. Amerikalılar, Avrupalılar yapınca doğal oluyor da Türkler yapınca “Bir avamlık var” diyorlar. Neden? Çünkü alışık değiliz bu tarz sahnelere. Aslında alışığız da; Yeşilçam’dan beri var. Ama kötü yapıyoruz, kötü çekiyoruz, kötü oynuyoruz. İyiler hemen destan oluyor. Mesela “Selvi Boylum Al Yazmalım”. Filmin içinde cinsellik de var, kadının seçimi de var. Hülya Koçyiğit’in, Filiz Akın’ın yok mu cinsellik içeren filmleri? Ama nasıl yapmışlar, nasıl göstermişler? Genç nesilden bir tane hem nitelikli hem nicelikli insan yok. Hepsinde bir avamlık var...

* Yönetmenlerden mi, oyunculardan mı bahsediyorsunuz?

- Hem yönetmenlerden hem de oyunculardan bahsediyorum... Bakın son dönemde öne çıkan “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde de cinsellik ve erotizm var. Ama çok tatlı bir yerden gidiyorlar. Türk halkını ideolojik bakımdan rahatsız etse de çekimler çok estetik. Bizim yaptığımız işin içinde “estetik” diye bir tanımlama var. Estetik demek, güzel olanı en sade şekilde yansıtmak demek. Biz güzel olanı çirkinleştirmeye başladık. Yani olacak iş değil.

BU SEFERKİ KOZAN ŞİVESİ

* Daha önce canlandırdığınız karakterlerde olduğu gibi yine Adana şivesi kullanıyorsunuz, değil mi?

- Evet, ama bu kez tam olarak Adana değil, Kozan şivesi kullanıyoruz. Aralarında biraz fark var. Şive olayı çok zor, inşallah başarılı olurum. Bunun için sürekli halkla sohbet ediyorum.

CANSEL ÇOK ZORLUK ÇEKTİ

* Cansel Elçin, “İyi ki dizide İlker var, onunla zaman çok eğlenceli geçiyor” diyor. Siz de öyle düşünüyor musunuz?

- Sağ olsun. İnşallah böyle bir misyonum olur. Bunları duyunca çok mutlu oluyorum. Cansel, Fransa’dan geldi. Çok zorluk çekti ve bir sürü işte yer aldı. Şimdi bambaşka bir ortamda. Ben de sadece bu ortama sahip çıkmaya çalışıyorum.

Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
kötü-yol154_2459_154.jpg

trans.gif

Kötü Yol

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 26.07.2012 21:00
trans.gif

“Kötü Yol”un ilk bölümünün konusu şöyle;

Çamaşırcı Ayşe Kadın’ın büyük kızı Nuran, çevresi tarafından sürekli güzelliğiyle övülen ve artist adayı olarak görülen fakir bir kızdır. Rejisör Kenan Yılmazer, bir film çekimi için geldiği Adana’da Nuran’ı görüp beğenir. Ve ona oyunculuk yapması teklifinde bulunur. Lakin Nuran, büyük bir aşkla sevdiği şoför Reşat’la evleneceğini söyleyerek bu teklifi reddeder. Bu sırada Nuran’ın ağabeyi İhsan, onu yüklü bir başlık parası karşılığında Bedir Ağa’ya satar. Nuran’ın şimdi tek kurtuluş ümidi Reşat’tır. Nuran, Reşat’tan kendisini biran önce kaçırmasını ister. Fakat evlilik hayalleri kurduğu Reşat’ın, kendisini patronunun karısı Bedia’yla aldattığından henüz haberi yoktur.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
kötü-yol154_2459_154.jpg

trans.gif

Kötü Yol

trans.gif

Tarih-Saat: 16.08.2012 21:15
trans.gif

Kanal D’nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları sevilen dizisi “Kötü Yol” bu akşam da sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Kenan, Nuran’ı düştüğü tuzaktan son anda kurtarıyor. Sonrasında da ona, oyunculuk yapması için teklifte bulunuyor. Nuran, Kenan'ın son anda yetişmesiyle içine düştüğü tuzaktan kurtulur. Kenan onun bu duruma düşmesinde kendisinin de payı olduğunu düşünerek Nuran’a oyunculuk yapması için teklifte bulunur. Ancak bunun gerçekleşmesi için, Nuran’ın önce deneme çekiminde başarılı olması gerekmektedir. Kenan bir yandan da ruhsal problemleri yüzünden evde huzursuzluk çıkaran Leman’la uğraşmaktadır. Fikret’in yanında gazinoda işe başlayan Reşat ise, oranın aslında hiç de göründüğü gibi bir yer olmadığını öğrenecektir. Öte yandan Adana’ya dönmekten vazgeçen İhsan, Ayşe ve Canan başlarını sokacak bir gecekondu bulurlar. Ayşe yine çamaşırcılığa başlar. İhsan da bir iş bulup çalışmak derdindedir. Lakin İstanbul’da iş bulmak İhsan’ın düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
k%C3%B6t%C3%BC-yol154_2459_154.jpg

trans.gif

Kötü Yol

trans.gif

Tarih-Saat: 06.09.2012 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları sevilen dizisi “Kötü Yol” bu akşam da sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Nuran, hayatına yön verecek bir yol ayrımıyla karşı karşıya kalıyor. Deneme çekiminde başarısız olan Nuran, umutsuzluğa kapılıp Adana'ya dönmeye karar vermiştir. Bunu öğrenen Reşat onu engellemek için peşinden koşar. Nuran'a bir şans daha vermek için onu arayan Kenan da Nuran'ın gara gittiğini öğrenir. İki adam tren kalkmadan önce ona yetişip, dil dökmeye başlarlar. Kenan, Nuran'ı yeni filminde oynatacağını söyleyerek onu ikna etmeye çalışır. Reşat ise Nuran'ın peşinden koşarak onu ne kadar sevdiğini kanıtlamıştır zaten. Nuran'ın bu noktadaki seçimi hayatına yön verecektir. Ya Kenan’la bir kariyere başlayacak, ya da Reşat'a tekrar güvenip her şeyden vazgeçecektir. Nihayet kendine bir iş bulan İhsan çalışmaya başlar. Ama hastalığı yüzünden işler istediği gibi gitmez. Canan ise annesi ve abisinden habersiz ablasını bulmak için harekete geçer. Bu sırada Kenan'ın filminin galası yaklaşmaktadır. Leman'ı bir heyecan sarar. Oyunculuğuyla ilgili eleştirileri görmezden gelerek, kötü günleri bu film sayesinde aşacağını düşünen Leman için bu gala çok önemlidir

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926

trans.gif

Kötü Yol

trans.gif

Tarih-Saat: 13.09.2012 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları sevilen dizisi “Kötü Yol” bu akşam da sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Nuran'ın fotoğrafı bir magazin dergisinde çıkıyor. Ve, İhsan’ın onu bulması artık an meselesi oluyor. Yaşanan bütün olumsuz gelişmelere karşın Kenan yeni filmini çekmeye başlar. Nuran'ın bu sefer başarılı olması gerekmektedir. Ama hem partneri Bülent'in uygunsuz davranışları, hem Kenan'ın kâbuslarının nüksetmesi film çekimini sekteye uğratır. Bunlar yetmezmiş gibi bir de Nuran'ın fotoğrafı bir magazin dergisinde çıkar. Abisinin onu bulması artık an meselesidir. Bütün parasını kumarda kaybeden Reşat, Osman'a borçlanır. Gazinoda neredeyse karın tokluğuna çalışmak zorundadır. Bu zor durumdan kurtulmanın çaresi para bulmaktır. Reşat yine Bedia'ya dümen kırar. Fakat geçen karşılaşmalarında ona çok ağır laflar etmiştir. Reşat'ın Bedia'ya kendini affettirmesi hiç kolay olmayacaktır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
20158386.jpg

Kötü Yol

Tarih-Saat: 20.09.2012 20:00

Kanal D’nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları sevilen dizisi “Kötü Yol” bu akşam da heyecan dolu, sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Nuran'ı bulan İhsan, ona, sinemayı bırakması ve Reşat’la evlenmesi için baskı yapıyor. Nuran buna yanaşmayınca da, işi namus meselesine döküp, onu öldürmeye karar veriyor. Nuran'ı bulan İhsan, ona, sinemayı bırakması ve Reşat’la evlenmesi için baskı yapmaya başlar. Nuran buna yanaşmaz. İhsan'a karşı direnir. Nuran'ın inadı İhsan'ı deli eder. İş artık namus meselesine dönmüştür. Gözü dönen İhsan, Nuran'ı öldürmeyi kafasına koymuştur. Bir yandan İhsan tehdidiyle uğraşan Kenan, diğer yandan da Leman’ın eve dönmesi yüzünden gergindir. Yeni filmde Nuran'ın oynadığını öğrenen Leman, her ne kadar bunu kabullenmiş görünse de, filmin bitmesini engellemek için planlar yapmaya başlar. Reşat ise Nuran yüzünden diken üstündedir. Kafası iyice karışmıştır. Nuran’la evlenmek bir çok sorunu çözecektir ama, Bedia'nın parasından ve patronun kızı Filiz'den vazgeçmek Reşat için hiç kolay değildir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926

trans.gif

Kötü Yol
trans.gif

Tarih-Saat: 04.10.2012 22:30

trans.gif

Kanal D’nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları sevilen dizisi “Kötü Yol” bu akşam da heyecan dolu, sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Nuran hastanede yaşam savaşı vermektedir. Abisi tarafından bıçaklanan Nuran hastanede yaşam savaşı vermektedir. Annesi, kardeşi, Reşat ve Kenan hemen hastaneye koşar. Ayşe bu olanlardan İhsan kadar Reşat'ı sorumlu tutmaktadır. Reşat vicdanıyla bir savaşa girer. Artık değişmeli ve Nuran iyileşirse ona evlenme teklif etmelidir. Onun yaşaması için dua etmeye başlar. Kenan'ın Nuran için çok endişelendiğini gören Leman ise artık onun Nuran'dan hoşlandığına nerdeyse emindir. Kenan'ı sıkı takibe alır.

zele

Daimi Üye
Tepki
273
bu diziyi izliyorum ben , geçen hafta yeni bolumunu koymadilar
bir disiplinsizlik var ortada suclu kanal d mi yoksa yapimcilar mi bilmiyorum
seviyorum bu diziyi, hanimin ciftligini de cok severdim, orhan kemalin kitaplarini da cok severim zaten

nurana bayiliyorummmm hele de domuzzz diyisine :huhuu:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
otu-yol_9d1acf81-a5ca-40c4-b6b0-8f85e31b4b46_3_20CA283B-D46B-4FCF-BFF4-DC4AC154FEF5.jpg

Kötü Yol'un yayın günü değişti!

trans.gif

Kötü Yol bundan böyle Salı akşamları sevenleri ile buluşuyor... Kötü Yol'un heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...

trans.gif

Kötü Yol bundan böyle Salı akşamları sevenleri ile buluşuyor...

Kanal D’nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları sevilen dizisi “Kötü Yol” bu hafta da heyecan dolu, sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Nuran ve Kenan’ ı elele gören Leman çılgına dönüyor.

Nuran ve Kenan'ı elele yemek yerken gören Leman çılgına döner. Kenan ile ağır bir kavga ederler. Kenan için bu artık bardağı taşıran son damladır. Leman'dan ayrılmak için bir fırsattır. Bunu fark eden Leman hasta numarası yapar ve Kenan'ı yine yumuşatır.

Olan bitenin farkında olan Güllü'nün oğlunu kurtarmak için bir planı vardır. Nuran ise Kenan ve Leman'ın kendisi yüzünden ayrılmanın eşiğine geldiğini düşünmektedir. Vicdan azabı duymaktadır. Bu yüzden Leman'la konuşmak ister.

Nuran'ın evlenme teklifini kabul etmemesinden sonra büyük hayal kırıklığı yaşayan Reşat ise evden taşınmaya karar verir. Bundan sonra Bedia'nın yanında yaşayacaktır. Nuran'ın abisi İhsan mahkeme tarafından serbest bırakılınca yine sorun çıkarmaya başlar. Devreye Kenan girer.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar