Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. Diğer başlıklara bakınca böyle bir başlık açabileceğim kanaatine vardım. Eğer yasaksa lütfen önce uyarın, forumdan uzaklaştırmayın. Benim dükkanım filan yok, sadece tedarikçiyim. İnternet sitesi aracılığıyla satış yapıyorum.
........... benim sitemdir. Fiyatlar piyasaya göre çok uygun. Parfümler dışında tüm ürünler orijinal, yurtdışından gelen ürünlerdir. Parfümlerin kokusu fiyatları uçuk olan orijinalleriyle aynıdır; kalıcılığı daha azdır. Açık parfüm gibi bir nevi. Yalnız kutusu, ambalağı vs. orijinalle aynıdır. Kaliteden şüphe etmeyin, ben de kullanıyorum, etrafımdakiler de. Ayrıca müşterilerim de çok memnun. Özellikle Ruby Rose'un ürünlerinden çok memnunum. Çok kalıcı ürünler. Kredi kartıyla ödeme yapmadığınız için bu konuda da güvenebilirsiniz. PTT Kargo ürününüzü getirdiğinde KAPIDA ÖDEME sistemiyle nakit ödeme yapabilirsiniz. Sitemde ürünlerin fiyatları mevcuttur. Site üzerinden de alışveriş yapabilirsiniz ya da buradan ya da sitedeki mail adresimden benimle iletişime geçebilirsiniz. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Özellikle renk seçimi gerektiren ürünler için mutlaka iletişime geçiniz. Ayrıca şu anda çok özel bir kampanyamız var.
MAKYAJ ÇANTANIZDA EKSİĞİNİZ KALMASIN!
TAM 8 ADET ÜRÜN
83 TL YERİNE SADECE 60 TL
ÜSTELİK KARGO BEDAVA!
(Piyasa fiyatı 191 Lira)
PAKET İÇERİĞİ:
1 adet ADS 24 Renk Toz Far
1 adet Lancome Pudra
1 adet L'Oreal White Perfect Fondöten
1 adet Lancome Terracotta Allık
1 adet Max Factor False Lash Effect Maskara
1 adet Alfeen Sihirli Ruj
1 adet Ruby Rose Siyah Göz Kalemi
1 adet Verri Kajal Sürme
........... benim sitemdir. Fiyatlar piyasaya göre çok uygun. Parfümler dışında tüm ürünler orijinal, yurtdışından gelen ürünlerdir. Parfümlerin kokusu fiyatları uçuk olan orijinalleriyle aynıdır; kalıcılığı daha azdır. Açık parfüm gibi bir nevi. Yalnız kutusu, ambalağı vs. orijinalle aynıdır. Kaliteden şüphe etmeyin, ben de kullanıyorum, etrafımdakiler de. Ayrıca müşterilerim de çok memnun. Özellikle Ruby Rose'un ürünlerinden çok memnunum. Çok kalıcı ürünler. Kredi kartıyla ödeme yapmadığınız için bu konuda da güvenebilirsiniz. PTT Kargo ürününüzü getirdiğinde KAPIDA ÖDEME sistemiyle nakit ödeme yapabilirsiniz. Sitemde ürünlerin fiyatları mevcuttur. Site üzerinden de alışveriş yapabilirsiniz ya da buradan ya da sitedeki mail adresimden benimle iletişime geçebilirsiniz. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Özellikle renk seçimi gerektiren ürünler için mutlaka iletişime geçiniz. Ayrıca şu anda çok özel bir kampanyamız var.
MAKYAJ ÇANTANIZDA EKSİĞİNİZ KALMASIN!
TAM 8 ADET ÜRÜN
83 TL YERİNE SADECE 60 TL
ÜSTELİK KARGO BEDAVA!
(Piyasa fiyatı 191 Lira)
PAKET İÇERİĞİ:
1 adet ADS 24 Renk Toz Far
1 adet Lancome Pudra
1 adet L'Oreal White Perfect Fondöten
1 adet Lancome Terracotta Allık
1 adet Max Factor False Lash Effect Maskara
1 adet Alfeen Sihirli Ruj