Kozmetik Önerilerim :)

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840

Denediğimiz hoşumuza giden veya gitmeyen kozmetik ürünlerimizi yorumlayalım..
Parfümler , Kremler , Losyonlar , ojeler , rujlar herşey..

İlk olarak ben başlıyorum hemen

mlMovV.jpg

Öncelikle Clean&Clear hakkında konuşmak istiyorum.Ürünü bir hevesle aldım yanında tonikle birlikte veriyorlardı yaklaşık 12 küsur felandı yanlış hatırlamıyorsam.Bir kaç sefer deneyebildim uzun süreli kullanımda ne olur bilmiyorum.fakar yüzü gayet iyi ferahlatıyor.

Garnier BB yanlış bir seçim sonucu aldığım bir ürün tonu bana çok kötü geldi yüzümde çok parlak bir taban oluşturdu bu yüzden kullanmayı bıraktım pek memnun kaldığımı söyleyemem.

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
QXLLEk.jpg

Avon instinct'le şöyle bir durumum oluştu parfümü kendi üzerimde pek alamıyorum ve kokusunu hissedemiyorum ama bir başkasında buram buram hissetmiştim..Çok naif bir koku değil biraz sert gibi bittiğinde tekrar alırmıyım diye sorarsanız hayır malesef almam..Şu anda piyasa fiyatı 39 tl ama ben satın almadım hediye geldi.

Caldion yıllardır değişmeyen koku lise hayatımda kendisine işkenceler çektirdiğim bir gerçektir.O hoş kokusuna sanırım yıllarca para verebilirim..Uygun bir fiyatı var denemeyenler için önerimdir.Kullanmanızı tavsiye ederim.

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
b8V9Pd.jpg

Siz hala bruno banani kullanmadınız mı bence çok şey kaybediyorsunuz :) Şişesi dikkatimi çekmişti ben 30ml kullandım ve bitti..Zerafetin naifliğin bence kokuya dönüşmesi budur.İlk kokuyu hissettiğiniz andan itibaren mest ediyor..Çevremdekilerden çok tepki aldım yani birkez sık lütfen bana diye :) Fakat Türkiyede o dönemlerde bulamadığım için itiraf ediyorum kimseye sıkmadım bitmesin diye ama bitti şimdi birkaç yerde satılıyor fiyatları biraz fazla 50 ml'si yurt dışında [COLOR=#]£26.95 Ama Türkiyeye kargo ile ne kadar gelir bilemiyorum.

Evet Şimdide Hugo Boss bir Bruno Olmasada insanı cezbeden bir kokusu olduğu gerçeği değişmez.Onun hoş ve çekici bir kokusu var ben satın almadım Almanyadan bir akrabamız birisi için getirdi ondan da ben aldım tamamen kısmet oldu fakat tekrar tekrar almak istediklerimin arasında bu da var.

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
mlMNPP.jpg

Nıvea Soft kullanmaya bugün başlamama rağmen sürdüğüm andan itibaren yumuşacık yapıyor..Çabuk emilimi olması benim çok hoşuma gitti normalde kremlerdeki emiciliğin az olduğu zaman elde bıraktığı o yapışkanlığı pek sevmiyorum..Vücut içinde kullanılabilirmiş banyodan sonra çok iyi olacağından hiç şüphem yok.

Isana Body Milk Tamamen süt kokuyor vücut losyonu gayet hoş kokusu var..Bazen masaj yaparken kullanıyorum karşımdaki insanıda gayet rahatlatıyor bence masaj yağı olarak kullanılması daha mantıklı olur çünkü diğer kremlere oranla bunda daha da çok yağ var gibi..Fiyat olarak hatırlamıyorum ama elimde ki bayağı büyük boydu :)

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
ZNXzOa.jpg

Bu kullandığım iki ürün hakkında kısa olarak yorum yapmak istiyorum Ossıon + Kokusundan ötürü kullanmayı bıraktığım bir ürün kozmetikcilerde 1 lira veya 1,5 lira satılıyordu denemek için almıştım ama kokusuna bakmamıştım..Ossıon + olmamış :)

Hobby daha hoş ve tatlı bir kokuya sahip olduğu için tekrar kullanabilirim büyük boyunuda kullandım bu şekilde deneme boyunuda kullandım gayet tercih edilebilir bir ürün fiyatlarıda günümüz şartlarına göre çok uygun :)

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
lYqNRg.jpg

MAC ile başlayım hemen ürünü yaklaşık 5 ay kadar kullandım ve ne olduğuna anlam veremediğim şekilde kurudu sürme açısında kolay bir ürün elinizi bunda alıştırabilmek çok mümkün..Kullandıklarım arasında en kaliteli ve kalıcı olan MAC ti

XP Çok parlak bir siyahı var set halinde aldım eyeliner dışındaki setin devamı güzeldi.Parlak olduğu için göz göz duruyordu bu yüzden hoşuma gitmedi kalem eyelineri çok daha güzel onu kullanmanızı tavsiye ederim..

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
A2DPAX.jpg

Avon incandessence ile annem ve kuzenim sayesinde tanıştım aslına bakılırsa Avon ürünleri ile pek haşır neşir değilim doğrusu çokta kullanmadım ama bu parfümde kadınsı bir koku ama buram buram bir koku almak mümkün değil çiçekli ve hafif bir koku seviyorsanız deneyin derim :)

Little Black Dress Benim gözdelerimdendir kendisi bu kokuyu lisedeyken kullanmıştım gayette memnun kalmıştım fakat buda diğer avon ürünleri gibi malesef çabuk uçuyor.Avonunda bu huyunu hiç sevmiyorum az kalite az....

BAL KÖPÜĞÜ

Daimi Üye
Tepki
1.559
A2DPAX.jpg

Avon incandessence ile annem ve kuzenim sayesinde tanıştım aslına bakılırsa Avon ürünleri ile pek haşır neşir değilim doğrusu çokta kullanmadım ama bu parfümde kadınsı bir koku ama buram buram bir koku almak mümkün değil çiçekli ve hafif bir koku seviyorsanız deneyin derim :)

Little Black Dress Benim gözdelerimdendir kendisi bu kokuyu lisedeyken kullanmıştım gayette memnun kalmıştım fakat buda diğer avon ürünleri gibi malesef çabuk uçuyor.Avonunda bu huyunu hiç sevmiyorum az kalite az....

bende bu kokulara bayılıyorum
kullanıyorum:tıktık

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
QXLLEk.jpg

Avon instinct'le şöyle bir durumum oluştu parfümü kendi üzerimde pek alamıyorum ve kokusunu hissedemiyorum ama bir başkasında buram buram hissetmiştim..Çok naif bir koku değil biraz sert gibi bittiğinde tekrar alırmıyım diye sorarsanız hayır malesef almam..Şu anda piyasa fiyatı 39 tl ama ben satın almadım hediye geldi.

Caldion yıllardır değişmeyen koku lise hayatımda kendisine işkenceler çektirdiğim bir gerçektir.O hoş kokusuna sanırım yıllarca para verebilirim..Uygun bir fiyatı var denemeyenler için önerimdir.Kullanmanızı tavsiye ederim.

Deodorantını bende bir ara kullanıyordum..Güzel kokuyor gerçekten de:fisfis:

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Hanımlar sizlerde konu açın ben kozmetik seçiminde malesef out'um sizlerinde önerilerini görüp tercihler yapabilirim :lilav:

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
jJgZzr.jpg

Öncelikle Elseve'den başlamak istiyorum elseve set olarak almıştım nem kolojen serisi bir tanede krem kutusunda gibi duş sonrası kullanımı vardı..Kokusu çok güzel saçınızda kalıcılığı epey bir şekilde sürüyor..Ben bu şampuanla şunu anladım bir ürünü düzgün ve doğru kullanımla sonuç alabiliriz set halinde kullanımı bunu kanıtlar niteliğindeydi.Kremi çok güzel saçlarınız hiç dolaşmıyor buda dip not olsun :)

Syoss Anneler gününde aldım ve o günden bu yana kullanıyorum biraz endişeliydim hakkında olumlu ve olumsuz çok şey duydum bunun altın sarılısını aldım kipa'da indirimliydi.Slikonsuzları varmış ama bulamadım..Bir kaç haftalık denemiş olmama rağmen çok memnun kaldım saçlarım çok güzel bir şekilde parlıyor ve sağlıklı duruyor saçlarımı her zaman düzleştiren birisi olarak koruyucu ürünlerden vazgeçemiyordum fakat bunu kullanırken pek umursamıyorum nedense..Ayrıca kokusuda çok hoş..Şampuanların her saçta farklı etki gösterdikleride bir gerçek fakat denemekten birşey çıkmaz :)

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840

9Xay5Z.jpg

Daha birkaç seneye kadar tırnaklarını uzatamayan birisi olarak Tırnak bakımının önemini çok iyi anlayan birisi olduğumu düşünüyorum.
Tırnaklarınızın uzamamasından şikayet ediyorsanız bunun çok kolay yolları olduğunuda unutmayın..

* Öncelikle ojeler normal şartlarda tırnakları besler fakat ojelerimizi günlerce kullanmak yerine bir kaç günde bir silip tazeleyelim.Çünkü Tırnaklarda sararma ve bunun akabinde kırılmalar meydana getiriyor.
* Ellerimizin ve tırnaklarımızın su ihtiyacı var bunu dengeli bir şekilde yerine getirelim.Benim tırnaklarım en çok bulaşık yıkadığım dönemlerde uzamaya başladı.
*Tırnaklarımızın sert olması için kremler ve besleyici yağlar kullanalım.Bütçemize göre evimizde bile bazı bakımları yapabiliriz.
* Oval törpüleyelim tırnak kırılmasını engellemiş oluruz
*Tırnakların güzel olması tek başına yetmez bunun için güzel ellerinizde olması gerek sadece tırnak bakımı değil el bakımızıda yapalım nemlendiriciler yakın dosttur :)

OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Canım senin kadar bakımlı değilim okonuda asılben outum ama seniniçin son aldığım deodorant ve roll onu ekleyimçok güzel kokuyorlar:fisfis:

kız ne bakımı toplasan bunları tek sefer denemişimdir..Alıyorum zorunluluktan çoğuda hediye geliyor yoksa oturup özel bakım yapmıyorum erinirim ben :ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar