Ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için düzenlenecek
KPSS´ye başvurular, 2 Temmuz 2010 tarihine kadar yapılabilecek.
2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans´a başvurma işlemleri, ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerinin ve belirli ortaöğretim kurumlarının açacakları başvuru merkezlerince yürütülecek.
Başvuru merkezleri ÖSYM´nin ´´
yapılmayacak.
´´2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Kılavuzu´´nda başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alıyor. Sınav, 26 Eylül 2010 tarihinde yapılacak.
KPSS´ye başvurular, 2 Temmuz 2010 tarihine kadar yapılabilecek.
2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans´a başvurma işlemleri, ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerinin ve belirli ortaöğretim kurumlarının açacakları başvuru merkezlerince yürütülecek.
Başvuru merkezleri ÖSYM´nin ´´
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
internet adresinde yayınlanacak. Sınava katılmak isteyen adaylar, kılavuz ile aday bilgi formuna, başvurma süresi için de ÖSYM´nin "http://www.osym.gov.tr´´ internet adresinden ulaşabilecek. Ayrıca kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak.
´´2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans Kılavuzu´´nda başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alıyor. Sınav, 26 Eylül 2010 tarihinde yapılacak.