Krediyle ev alsaniz ve yarida her hangi sekilde parayi odeyemeseniz ne yaparsiniz

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
boyle bisey olmasi inkansiz benim hayatimda,cunku once iyicene dusunup odeyebileceksem girerim boyle bi ise,,sonu belli olmayan islerde ne isim var,,,,,,,

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
kredi işi çok zor
elisinde dediği iyi düşünüp taşınmak lazım
sürekli sabit bir gelir varsa ve bu gelir krediyi ödeyebileck düzeydeyse olabilr tabi ki

ama krediler uzur süreli olduğu için o dönemde ekstradan olaylar çıkarsa ödemeler aksar vs.
oyüzden herşeyi hesap kitap etmek lazım

LaRisA

Daimi Üye
Tepki
769
Taksitli alışverişi sevmeyen biri olarak acıkcası bu işe kalkışmazdım...

Kiracı yokmu?evde
yada ev teslim edildimi?

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
İşte bu yüzden kirada oturuyorum hala ben,biraz nakit var ama yetersiz eşimin esnaf olmasından dolayı düzenli maaşı yok bu nedenle henüz kredi almıyoruz ,ne olur ne olmaz ...ama çok istiyorum kendi evimin olmasını.İnşallah iki yıl sonra emekli maaşı almaya başladığında..

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Kredi iş igerçekten zor,hayat bu ne getireceği belli değil.

Bugün iyi bir maaş alıyoken yarın o işe sahip olmayabiliriz.

İyi düşünüp tartmak lazım:dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Biz çektik; ama Allah'tan kredi çektiğimiz gün diğer evimiz satıldı ve kapadık krediyi. Şimdi düşünüyorum da yanarmışız yani kredi ödemekten. Hayat kumar :kahve:

OP
Madmazel

Madmazel

Daimi Üye
Tepki
2.700
Biz kalkisdik cunki bu isi o nedenle sordumsizlere,cok fikir ediyorum ya

misti

Aktif Üye
Tepki
134
ömür boyu ev sahibine ödeyeceğime 100-150 fazla öderim kendime öderim.şu anda bizde ev ödüyoruz allah çok şükür bi problem yaşamadık ha kira ha kredi sonunda hiç değilse bir evin oluyo.inşallah sizde evinizin sahibi olursunuz.herkesin ev hediye edilecek bi ailesi yada tık diye ev alacak durumu olmuyo.sana açıkça soluyum zar zor ay sonunu getiriyoruz ama o kadar huzurluyum ki kendi evim olacağı için allah nasip eder kredim biterse hiç düşünmeden bi tane daha çeker kiraya verir.kiradan üstünü ben tamamlayarak bi ev sahibi daha olurdum

terzipğe

Yeni Üye
Tepki
7
ömür boyu ev sahibine ödeyeceğime 100-150 fazla öderim kendime öderim.şu anda bizde ev ödüyoruz allah çok şükür bi problem yaşamadık ha kira ha kredi sonunda hiç değilse bir evin oluyo.inşallah sizde evinizin sahibi olursunuz.herkesin ev hediye edilecek bi ailesi yada tık diye ev alacak durumu olmuyo.sana açıkça soluyum zar zor ay sonunu getiriyoruz ama o kadar huzurluyum ki kendi evim olacağı için allah nasip eder kredim biterse hiç düşünmeden bi tane daha çeker kiraya verir.kiradan üstünü ben tamamlayarak bi ev sahibi daha olurdum

12 yıldır kredi batağında çırpınıyoruz ipin ucu bi kaçtımı alıp başını gidiyo ne mutlu siz ve sizin gibi akıllı davranabilen tebrikler ALLAH daha fazlasını versin arkadaşım

terzipğe

Yeni Üye
Tepki
7
kredi kelimesini duymak istemiyorummmmmm.mahvettı bizi hiç bulaşmamak en iyisi bence ama kredisizde bu devirde hiç bişey olmuyoki

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bende cok korkuyorum o yüzden hep erteliyoruz bakalim insallah ilerde:dertli:

Tepki
914
ALLAHA şükür devlet memuru olduğumuz için her ay yatan belli bir maaşımız var ...ödeyememe durumu olmaz inş.ama ödeyemeyeceğimi düşündüğüm borcun altına da asla girmem ne sebeple olursa olsun ..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
valla naparım sonuçta evi almışım krediy, ödeyemezsem evi satar öderim başka çare mi var:sinifsinif:

Bende aynı fikirdeyim :acep:

Ben taksit bile yapmayan biriyim elimde varsa alırım yoksa almam aileden gelme alışkanlık sanırım :) o yüzden kredi işleri pek benlik değil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar