incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler:
1 yada 1,5 kg Tavuk Pirzola yada Baget
1 kutu (200 ml) krema
1 paket mısır yada patates cipsi
Derin bir karıştırma kabında krema çırpılır. Derileri alınıp yıkanıp süzülen tavuklar kabın içine koyularak iyice kremaya bulaşmaları sağlanır. Ayrı bir tarafta cipsler ufaltılır tavuklar cipse bulanarak bir borcama dizilir ve fırına verilir, ara sıra kontrol edilerek 1,5 saat kadar pişirilir.
ALINTI
1 yada 1,5 kg Tavuk Pirzola yada Baget
1 kutu (200 ml) krema
1 paket mısır yada patates cipsi
Derin bir karıştırma kabında krema çırpılır. Derileri alınıp yıkanıp süzülen tavuklar kabın içine koyularak iyice kremaya bulaşmaları sağlanır. Ayrı bir tarafta cipsler ufaltılır tavuklar cipse bulanarak bir borcama dizilir ve fırına verilir, ara sıra kontrol edilerek 1,5 saat kadar pişirilir.
ALINTI