GÜLÇİN
Daimi Üye
MALZEMELER
3 ymk ksg margarin
3ymk ksg un
1su bar. süt
SICAK SU
yarım kilo ıspanak
tuz karabiber
YAPILIŞI
MARGARINI TENCERE ERITIYORUZ UNU KATIP UNUN KOKUSU CIKANA KADAR KAVURUYORUZ SONRA 1 BARDAK SUT ILAVE EDIYORUZ ONU IYICE KARISTIRYORUZ 5 LT SICAK SUYU KOYUP KAYNAMAYA BIRAKIYORUZ KAYNADIKTAN SONRA ISPANAKALARI ATIP 10 DK PISIRIYORUZ INMEYE YAKIN TUZ KARABIBER ATIP 2DK PISIRIP KAPATIYORUZ.
AFIYET OLSUN
3 ymk ksg margarin
3ymk ksg un
1su bar. süt
SICAK SU
yarım kilo ıspanak
tuz karabiber
YAPILIŞI
MARGARINI TENCERE ERITIYORUZ UNU KATIP UNUN KOKUSU CIKANA KADAR KAVURUYORUZ SONRA 1 BARDAK SUT ILAVE EDIYORUZ ONU IYICE KARISTIRYORUZ 5 LT SICAK SUYU KOYUP KAYNAMAYA BIRAKIYORUZ KAYNADIKTAN SONRA ISPANAKALARI ATIP 10 DK PISIRIYORUZ INMEYE YAKIN TUZ KARABIBER ATIP 2DK PISIRIP KAPATIYORUZ.
AFIYET OLSUN