incitanemtuana
Daimi Üye
biz ailecek soslu yemeklere bayiliyoruz
makarna zaten vazgecilmezimiz
olmazsa olmazimiz
fakat bu menü okadar güzelki ince uzun kesilmis tavuk gögüsü ve mantarlada yapilabilir
sadece mantar,sadece et yada sadece mantarlada yapilabilir
ve en güzeli bu sos sadece makarnaya diil pirinc pilavinada cok yakisiyo
tavsiye ederim kessinlikle
malzemeler:
1paket makarna(uzun ince seritli)
uzun ince kesilmis et(ben süt dana kullaniyorum)
1konserve kutusu mantar
1paket krema
süt
et baharati
tuz
tereyagi
siviyagi
parmesan yada kasar peyniri
hazirlanisi:
makarna tencerede kaynamaya brakilir
büyük ve cukur bir tavada tereyagi ve siviyagi kizdirilir
uzun ince kesilmis etler ilave edilip kavrulmaya brakilir
daha sonra mantar ilave edilip kavrulur
et baharati ve tuz eklenir
kremasi eklenip karistirilir
kremasi koyulasdigi icin azar azar süt ilave edilip kivami tutturulur karistirarak ne asiri koyu nede cok sivi olucak derecede
sonra söyle bir tasimlik kaynatilir ve alti kapatilir
suyu süzülmüs makarnalarda siviyag ve az tereyagla tuzuyla bir güzel tatlandirilir
makarna servis tabagina alinir
üzerine etli mantarli kremali sos ilave edilir
onun üzerinede parmesan yada kasar peyniri rendesi
affiyet bal seker olsun
soslu tarifleri seviyo ve begeniyorsaniz kessinlikle tavsiye ederim
makarna zaten vazgecilmezimiz
olmazsa olmazimiz
fakat bu menü okadar güzelki ince uzun kesilmis tavuk gögüsü ve mantarlada yapilabilir
sadece mantar,sadece et yada sadece mantarlada yapilabilir
ve en güzeli bu sos sadece makarnaya diil pirinc pilavinada cok yakisiyo
tavsiye ederim kessinlikle
malzemeler:
1paket makarna(uzun ince seritli)
uzun ince kesilmis et(ben süt dana kullaniyorum)
1konserve kutusu mantar
1paket krema
süt
et baharati
tuz
tereyagi
siviyagi
parmesan yada kasar peyniri
hazirlanisi:
makarna tencerede kaynamaya brakilir
büyük ve cukur bir tavada tereyagi ve siviyagi kizdirilir
uzun ince kesilmis etler ilave edilip kavrulmaya brakilir
daha sonra mantar ilave edilip kavrulur
et baharati ve tuz eklenir
kremasi eklenip karistirilir
kremasi koyulasdigi icin azar azar süt ilave edilip kivami tutturulur karistirarak ne asiri koyu nede cok sivi olucak derecede
sonra söyle bir tasimlik kaynatilir ve alti kapatilir
suyu süzülmüs makarnalarda siviyag ve az tereyagla tuzuyla bir güzel tatlandirilir
makarna servis tabagina alinir
üzerine etli mantarli kremali sos ilave edilir
onun üzerinede parmesan yada kasar peyniri rendesi
affiyet bal seker olsun
soslu tarifleri seviyo ve begeniyorsaniz kessinlikle tavsiye ederim