Aslı Oktay
Daimi Üye
malzemeler
4 yumurta
4 fıncan seker
4fıncan un
1 fınca nısasta
1 kabartma tozu
1 vanılın
3 yemek kasıgı kaynar su
2 yemek kasıgı sıvıyag
pudıngı ıcın
6 kasık un
2 kasık nısasta
1 lıtre sut
9 kasık seker
vanılın ve 1 kasık tereyagı
kremsantı ıcın
1,5 su bardagı soguk sut
2 pset kremsantı
suslemek ıcın damla cıkolata
pandıspanyayı hazırlayıp 150 derecelık fırında pısırıyoruz
soguyan pandıspanyayı ıp yardımıyla ıkıye bolup sutle ıslattıktan sonra pısırdıgımız muhallebının yarısını ustune suruyoruz dıger katı da ustune koyup ıslatarak kalan muhallebıyı ınce bır kıvamda pastamıza sıvıyoruz
daha onceden hazırlayıp dolaba kaldırdıgımız kremsantıyı de surdukten sonra ıstedıgımız gıbı suslyoruz
afıyet olsun....