Kremşantili Pastam

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.828
Tepki
19.322
Puan
113
Yaş
35
Konum
İstanbul
attachment.php

malzemeler
4 yumurta
4 fıncan seker
4fıncan un
1 fınca nısasta
1 kabartma tozu
1 vanılın
3 yemek kasıgı kaynar su
2 yemek kasıgı sıvıyag

pudıngı ıcın
6 kasık un
2 kasık nısasta
1 lıtre sut
9 kasık seker
vanılın ve 1 kasık tereyagı

kremsantı ıcın
1,5 su bardagı soguk sut
2 pset kremsantı
suslemek ıcın damla cıkolata


pandıspanyayı hazırlayıp 150 derecelık fırında pısırıyoruz
soguyan pandıspanyayı ıp yardımıyla ıkıye bolup sutle ıslattıktan sonra pısırdıgımız muhallebının yarısını ustune suruyoruz dıger katı da ustune koyup ıslatarak kalan muhallebıyı ınce bır kıvamda pastamıza sıvıyoruz
daha onceden hazırlayıp dolaba kaldırdıgımız kremsantıyı de surdukten sonra ıstedıgımız gıbı suslyoruz
afıyet olsun....
 

Ekli dosyalar

  • IMG_0888[1].jpg
    IMG_0888[1].jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 129

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst