Kristen Stewart: “Mükemmeldi. Benim ilk düğünümdü!"

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
robert-pattinson-and-kristen-stewart.jpg

Kristen Stewart: “Mükemmeldi. Benim ilk düğünümdü!"

“Mükemmeldi. Benim ilk düğünümdü! Çılgıncaydı ve tuhaftı. Gelinliğin deneyimi çok büyük bir şeydi. Gelinlik büyük bir marifet..."

Alacakaranlık serinin son filminin ilk bölümü olan Breaking Dawn Part 1’in 18 Kasım’da vizyona girmesi beklenirken, filmin genç yıldızlarıyla farklı yayınlarda sıklıkla karşılamaya devam ediyoruz.

W Magazine’in Eylül sayısına kapak olan Kristen Stewart, verdiği farklı pozlar kadar yapılan söyleşide altını çizdikleri ile de dikkat çekti.
Kitapları okumadan önce senaryoyu okuduğunu ve bu şekilde seçmelere katılarak delice davrandığını kabul eden Stewart, o zamanlar kendisinin 17 yaşında ve filmin de yapamadıkları şeylerle baş edebileceğini düşünen gençler hakkında olduğunu söylüyor ve ekliyor “Ve bunu bir şekilde başaracaklardı. Çünkü, neden olmasın? Sadece kendine işkence et. Bunu anlıyorum. Vampirler biraz tehlikeliler - ve biz kızlarda kendimizi test ediyoruz.”

Tüm hayranların merakla beklediği düğün sahneleri içinse: “Mükemmeldi. Benim ilk düğünümdü! Çılgıncaydı ve tuhaftı. Gelinliğin deneyimi çok büyük bir şeydi. Gelinlik büyük bir marifet…

… Çekimlerin son sahnesi düğündü. Her karakter setteydi. Günün sonunda, canım çıkmıştı. Kendi final sahnemden sonra, karanlık gökyüzüne sıçrayacakmışım ve bedenimin her bir parçası aydınlanabilecekmiş gibi hissettim. Tüm hayatım boyunca hissettiğimden çok daha hafiftim.”
Milliyet

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar