Kudret narı

AYSEN

Üye
Tepki
47
Arkadaşlar kudret narı ile ilgili bilgisi ve kullanan arkadaşlar varmı mideye çok iyi geldiği söyleniyor ben zeytinyağında olandan aldım fakat daha yemedim kokusu biraz itici geldi

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
evet mide ülserine çok iyi geliyo bana da önermişlerdi benimde ülserim var ayrıca bağırsak tembelleiğine ve egzemaya çok iyi geliyo aç karnına içiliyo

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Bendede ülser var ondan kullandım bi kaç gün bende mide agrısı yaptı agrımayan midem agrıdı :( AMA BALLI SÜT ÖNEREBİLİRİM .. ve kesinlikle aşırı baharatlı salçalı tuzlu limonlu ve yaglılardan uzak dur ..

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Bendede ülser var ondan kullandım bi kaç gün bende mide agrısı yaptı agrımayan midem agrıdı :( AMA BALLI SÜT ÖNEREBİLİRİM .. ve kesinlikle aşırı baharatlı salçalı tuzlu limonlu ve yaglılardan uzak dur ..

geceleri yatarken ballkı süt içicem dün karar vermiştim ama kilo alayım diye bu aralar çok kilo verdimde

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
geceleri yatarken ballkı süt içicem dün karar vermiştim ama kilo alayım diye bu aralar çok kilo verdimde

tevafuk olmuş midedeki yaralarada iyi geliyor tatlım ..kilo almak istiorsan makarna ye:)) ayy en sevdiğim yemektir ömür boyu yiyebilirim hiç sıkılmadan:kptmya::kptmya::kptmya:

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Ben çocukken çok düşerdim. Anneannem dizlerime zeytinyağında bekletilmiş kudretnarı sürerdi . Yaralarım çabukm iyileşirdi. Babamda horoz döğüştürürdü.Horozların yaralı yerlerine sürerdi.

G

guzelcem

Misafir
Dün akşam polis eşini aradım istanbulda adli tıp uzmanı kendisi yalova ve bursada evleri var, kudret narının yetiştiği bahçeleri varmış söyledim dönüşde getiririz canısı :ilknur:-hmm

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ilk defa duydum ve gördüm. :utandim:

images

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar