Erkek arkadaşının 9 yerinden bıçaklayıp boğazını kestiği Serpil Öztürk adındaki genç kız, yoğun bakımdan çıkar çıkmaz yaşadığı dehşeti anlattı: Bıçak darbeleriyle yere düştüğümde, kurbanlık gibi başıma çömelip boğazımı kesti. O an öldüğümü sandım...
SAMSUNdaki dehşet, 10 gün önce İlkadım ilçesi Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. Canik ilçesine bağlı Çamalan Köyünde oturan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yeşilyurt Demirçelik Meslek Yüksekokulu öğrencisi Mecit Özbaran (18), duygusal ilişki yaşadığı Serpil Öztürkle (19) buluştu. İddiaya göre, çıkan tartışmada genç kızın tokat atması üzerine öfkeye kapılan Özbaran, üzerindeki bıçağı Öztürkün göğüs, karın ve sırt bölgesine 9 kez sapladı. Özbaran, ardından da, yere düşen genç kızın boğazını kesti.
İLK BIÇAK SIRTA
Öztürk, çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, Özbaran çevrede bulunan bir polis tarafından yakalandı. Özbaran, kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ağır yaralı halde yoğun bakıma alınıp ameliyat edilen Serpil Öztürk, iki gün önce hayati tehlikeyi atlatıp, genel cerrahi servisine çıkabildi. Öztürk, yaşadığı dehşeti şöyle anlattı: Aynı okulda okuduk. Duygusal bir arkadaşlığımız vardı. Olay günü iş aramak için şehirdeydim. Beni aradı, nerede olduğumu sordu. Görüşelim dedi. Sahilde buluştuk. İş meselesi yüzünden tartıştık. Ben ona tokat attım, tam giderken, sırtımdan ilk bıçak darbesini aldım. Sonra art arda bıçağı saplamaya başladı.
ÜÇÜNCÜDE ÖLDÜRÜR
Ben yere düştüm. Başımın önüne çömelip kurban keser gibi boğazımı kesti. O anda öldüğümü sandım. Başka bir şey hatırlamıyorum. Daha önce de beni tahdit etmişti, Ben seni burada doğrarım kimsenin haberi olmaz demişti. Birincisinde tehdit etti. İkincisinde beni bıçakladı. Üçüncüsünde hapishaneden çıkarsa beni kesin öldürür. En ağır cezanın verilmesini istiyorum.